Cadde‘Bu konağın hanımağasıyım’

‘Bu konağın hanımağasıyım’

07.05.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

‘Uzak Şehir’ dizisinde Alya’nın (Sinem Ünsal) Sadakat Hanım’a (Gonca Cilasun), “Bu konağın hanımağasıyım” sözleri, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

‘Bu konağın hanımağasıyım’

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Uzak Şehir’, hikâyede önemli kırılmaların yaşandığı bir bölümle milyonları yine ekrana kilitledi. Dizinin son sahnesinde Sadakat (Gonca Cilasun), oğlu Boran’ın (Burç Kümbetlioğlu) öldürülmesinden Alya’yı (Sinem Ünsal) sorumlu tutup, onu konaktan yaka paça attırdı. Alya’nın “Ben Alya Albora’yım! Cihan Albora’nın (Ozan Akbaba) karısıyım! Bu konağın hanımağasıyım!” sözleriyle Sadakat Hanım’a meydan okuduğu anlar sosyal medyada yorum ve paylaşım rekoru kırdı.

Haberin Devamı

Pazartesi akşamları ekran karşısındaki her iki izleyiciden biri ‘Uzak Şehir’i izlemeye devam ediyor. Reyting oranları dizileri geçip derbiler ve milli maçlarla yarışan proje, tüm kategorilerde yine uzak ara birinci oldu. Tüm Kişiler’de 16.89 izlenme oranı ve 44.39 izlenme payı elde eden fenomen dizi, AB kategorisinde 12.28 izlenme ve 36.44 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 16.78 izlenme ve yüzde 43.29 izlenme payıyla rakipsiz olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

KEŞFETYENİ
Saldırı anına ait yeni görüntüler! Başından aşağı içecek dökmüş
Saldırı anına ait yeni görüntüler! Başından aşağı içecek dökmüş

Cadde | 07.05.2025 - 07:41

Danla Bilic, son paylaşımıyla birlikte eski sevgilisi Berk Çetin'den şiddet gördüğünü açıklamıştı.

Yazarlar