24.06.2025 - 15:09 | Son Güncellenme:
Havalar ısındı açık hava etkinlikleri başladı. Fenomen isimler Polonezköy'de barbekü partisinde bir araya geldi.
1974 yılından bu yana barbekü kültüründe yer alan ve İpek Gıda iş birliğiyle Türkiye’ye giriş yapan ve NASA teknolojisiyle geliştirilen özel seramik yapısıyla dikkat çeken Big Green Egg şef Hakan Özfırıncı’nın özel dokunuşlarıyla hazırlanan barbekü menüsü eşliğinde tanıtıldı. Katılımcılar açık havada pişirilen yaratıcı lezzetleri deneyimleyerek unutulmaz bir gastronomi yolculuğuna çıktı.
Etkinlikte konuşan İpek Gıda Yönetici Ortağı Mustafa Taylan Akdağ, “Big Green Egg ile sadece bir pişirme aracı değil, bir yaşam tarzı sunuyoruz. Bu ürün; doğayla buluşmak, kaliteli zaman geçirmek ve lezzetle bağ kurmak isteyenler için tasarlandı” dedi. Akdağ, markanın 50’den fazla ülkede tercih edildiğini ve 7 farklı boyut seçeneğiyle hem profesyonel şeflere hem de amatörlere hitap ettiğini vurguladı.
Polonezköy'de gerçekleşen etkinliğeEzgi Mola, Levon Bağış, şefler Maksut Aşkar, Eren Kaşıkçı, Sinan Büdeyri ve çok sayıda influencer katıldı.