CaddeÖzge Özacar Cannes sokaklarında! Kırmızı halı pozlarına Instagram'da beğeni yağdı

Özge Özacar Cannes sokaklarında! Kırmızı halı pozlarına Instagram'da beğeni yağdı

17.05.2025 - 10:05 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Özge Özacar, bu yıl 78'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Güzel oyuncunun kırmızı halı pozlarına sosyal medyadan beğeni yağdı.

Özge Özacar Cannes sokaklarında Kırmızı halı pozlarına Instagramda beğeni yağdı

HABER MERKEZİ - Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Görkem' karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Özge Özacar, kariyeri ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 30 yaşındaki güzel oyuncu, davetli olarak katıldığı Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. 

Haberin Devamı

Özacar, 828 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Cannes'da çekilmiş yeni fotoğraflarını sevenlerinin beğenisine sundu.

Özge Özacar Cannes sokaklarında Kırmızı halı pozlarına Instagramda beğeni yağdı

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Ünlü ismin kırmızı halı pozlarına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Özge Özacar Cannes sokaklarında Kırmızı halı pozlarına Instagramda beğeni yağdı

DİZİYE VEDA ETTİ

Cuma akşamları izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Görkem' karakterini canlandıran Özge Özacar, geçtiğimiz haftalarda projeye veda etmişti.

Sosyal medya hesabından karakteri Görkem'e ve diziye veda eden Özacar, "İlk günden bugüne zaman ne hızlı geçti sanki. Görkem’i canlandırmak, hikayesini anlatmak çok büyük bir mutluluktu benim için" diyerek veda paylaşımı yapmıştı.

KEŞFETYENİ
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!

Cadde | 17.05.2025 - 01:27

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynandı. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Yazarlar