Geri Dön
27 Temmuz Ay Tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

27 Temmuz Ay Tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

2017 yılının ağustos ayından bugüne kadar Kova-Aslan düzleminde birçok kez tutulma yaşadık. Cuma günü saat 22.20'de, bu trendi son derece sert bir Ay Tutulması ile kapatıyoruz. Özellikle Aslan ve Kova burçlarını 2017'den beri sınayan bu tutulma mevsimi nihayet bitiyor. Aslanlar ve Kovalar, yaşadıkları bütün başlangıç ve bitişleri kucaklayıp rahat bir nefes alabilecekler artık. Peki ya diğer burçlar? Sanmayın ki bu tutulma sizi pas geçecek... Var mı öyle kolaycılık? :)

Gülüm DAĞLI
Gülüm DAĞLI

Ay Tutulmalarını, her ay yaşadığımız dolunayların daha güçlüsü olarak düşünün. Bütün dolunaylar gibi Ay Tutulmaları da hayatlarımızda bir dönemin bitişini simgeler. Bu dönemlerde duygularımız ve duygusal hassasiyetlerimiz her zaman bir adım öndedir. Bazı sayfaları kapatır, projeleri teslim eder, son sözleri söyleyip mevzuyu sonsuzluğa uğurlarız. Kimileri bunu ev hayatlarında, kimileri iş hayatlarında, kimileri evliliklerinde yaşarlar. 27 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek olan Ay Tutulması da bir bitişe, sonlanmaya sebep olacak. Ama bu pek de kolay bir bitiş değil... Özellikle de toplumsal hayatımızda ve sosyal medyada, bu tutulmanın etkilerini çok net hissedeceğiz.

Haberin Devamı

Kova burcu astrolojide organizasyonları, ekip çalışmalarını, dostluğu, grupları, her türlü topluluğu, sosyal dernekleri, meclisleri temsil eder. Geleceğe yönelik umutlar, idealler, uçaklar, bilim gibi konular da kova burcuyla temsil edilir. Genel itibarıyla kurallara karşı gelen, özgürleşmek isteyen bir enerjisi vardır. Şu an yaşananlardan çok, gelecekte ne yaşanacağı ile ilgilenir.

27 Temmuz Ay Tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek? Bu videoda!

Bizler de bu dönemde kendimizi duygusal anlamda kontrol etmekte zorlanacağız. Eylülün ilk günlerine kadar tutulmanın etkilerini hem özel hayatlarımızda, hem de akşam ana haber bültenlerini izlerken hissedeceğiz. Bu tutulmadan en çok 25 Ocak ve civarı doğan Kova burçları, Aslan, Boğa ve Akrep burçları ve bu burçların 0-8 derecelerinde gezegenleri olanlar etkilenecek. Sizde de böyle bir etki varsa ve zor bir süreçten geçtiğinizi düşünüyorsanız, kişisel doğum haritanızı inceletmenizi öneriyorum.

Haberin Devamı

Bu tutulmaya, halihazırda retro hareketini sürdüren Mars eşlik ederken; diğer taraftan etkisi yadsınamaz bir Uranüs de var. Anlayacağınız sol kulvardan gezegenler de bastırıyor! Çok stresli bir görünüm olduğunu söylemeliyim. Mars zaten bir süredir retro. Merkür, Satürn, Plüto ve Neptün de aynı şekilde retro hareketteler. Ve retrolarda enerji sağlıklı bir şekilde ortaya çıkmaz. Tepkiler önce bastırılır; kışkırtılınca da haddinden fazla dışarıya çıkar. Kontrolü zor olan bu enerji, hepimize zarar verebilir. Öte yandan Uranüs-Mars gerilimi de sinir sistemimizi biraz yıpratacağa benziyor. Tehlikeli durumlara, kazalara açığız.

Mars retrosu hangi burcu nasıl etkileyecek? Bu videoda!

Gökyüzünde bir başkaldırı ve isyan enerjisi mevcut. Ve bunun en önemli göstergesi, tutulmanın başrolünü oynayan Mars... Agresyonu, harekete geçmeyi ve savaşı temsil eden bir gezegendir Mars. Ay Düğümleri ise kadersel bir temayı işaret ederek, bir şeylerin artık değişmesi gerektiğini söylüyor.

Videoda hangi burçların bu tutulmadan nasıl etkileneceklerini anlattım. Bahsettiğim konuları, yanıp sönen bir polis arabası alarmı gibi düşünün şu an. Konuyla ilgilenmeniz ve düzeltmeniz gerekiyor. Yerinizde olsam şöyle bir geri çekilir düşünürdüm, aceleci kararlar vermezdim. Şu ara hepimiz, çok ani ve aceleci kararlar verebilecek bir moddayız. Sizin de bir şeylere karar vermeniz gerekiyorsa, kendinize düşünmek için süre tanıyın derim.

Haberin Devamı

27 Temmuz Ay Tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek

Ay tutulması sırasında;

- Tansiyonumuz yükselecek, asabımız bozulacak, inatçılığımız Everest Dağı'nı bile aşacak.
- Duyacağımız haberlere çok şaşıracağız, toplumsal ve politik konularda şok edici ve ani gelişmeler göreceğiz.
- Özgürlüğümüzü en uç noktasına kadar yaşamak isteyeceğimiz, bizi kısıtlayan her şeyi hayatımızdan bir çırpıda çıkarmak isteyeceğimiz bir dönemdeyiz.
- Entelektüel ve zekice konuşmalar bu dönemde artacak. Fikirlerini zorla kabul ettirmeye çalışanlar çıkacak. Özgürlüğümüz tehdit altında gibi hissedeceğiz.
- Liderler ve liderlik tanımı bu dönemde ön plana çıkacak. Bu konularda yaşanan tartışmalar son derece soğukkanlı, mantık düzleminde, belki biraz ukala ve sivri dilli olacak. Kafa göz dalmalı, küfürlü bir tartışmadan-dövüşten bahsetmiyorum yani. Son derece entelektüel bir tartışma bu!

Haberin Devamı

Danışmanlık almak için bana yazabilir veya web sitemi ziyaret edebilirsiniz:
www.gulumdagli.com
instagram.com/gulumdagli
YouTube kanalım

Facebook.com/gulumdagliastroloji

Benzer İçerikler