Geri Dön
Soğutan Twitter klişeleri

Soğutan Twitter klişeleri

Hayatımıza girdi gireli birçok olayla karşılaşıyoruz. Haber almak isteyen de var egosunu tatmin etmek isteyen de. Haliyle kozmopolit bir yapıya sahip Twitter. Ancak iş bir süre sonra klişelere döndü. Twitter’da ilgi görmek isteyen, saçma sapan polemikler yaratanlar klişelere sebep oldu. Molatik olduğumuz konu Twitter’ın klişeleri…

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

'Biraz da bu çifti abartalım'

Haberin Devamı

Arkadaş hayatınızda hiç mi iyi ilişki görmediniz? Hep mi sorunlu kişilerle birlikte oldunuz? Normal bir çifti alıp şişirip şişirip yayınlıyorlar. Hayır işin komiği o çift birkaç ay sonra ayrılınca "hebele hübele" diyorlar.

'Sevgilinizi almaya geldim'

Bakkaldan gofret alıyorlar sanki. Sevgiliniz böyle tiplere düşüyorsa zaten salın gitsin, bugün ona düşen yarın başkasına düşer.

'Kalbimi bıraktım'

Her şeye kalp bırakılıyor şu Twitter denen camiada. Instagram’a da yansıdı bu. Normal bir fotoğraf video görüyorlar "Kalbimi bıraktım"  Özellikle duyarkasan sayfalarda oluyor bunlar, RT-fav almak için.

'Alınsın mı?'

Bana ne alacaksan al. Bana niye soruyorsun? Bana kalsa trollemek adına en kötü elbiseyi aldırırım. Amaç ego tatmini tabii ki yoksa elbise umurunda değil.

Haberin Devamı

'Anca benim getir götürümü yaparsınız'

Yoo… Niye öyle bir şey yapalım? Dış güzellikle, yakışıklılıkla bir şey olunmuyor. Bu kafayla siz çok getir götür yaparsınız. ‘Kim Milyoner Olmak İster?’e katılıp ilk soruda elenirler böyle tipler.

'Bunu yapamayan da ne bileyim...'

Herkesin yeteneği ayrı kimi yapar kimi yapamaz. Neden kıyas yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ki? Benim yaptığımı da sen yapamazsın mesela…

'Bu akımı başlatıyorum'

Bravo, süper iş başardın. En çok sen takip ediliyorsun, kanaat önderisin.

'Kesin yaşanmıştır bu'

Olumlu baktığım tek klişe bu. Olmamış olayı olmuş gibi gösterenlere tokat gibi cevap verir. Sonuçta Twitter’da 10 tweet'ten 9’u yalan, 1’i de şüphelidir.

'Benim gibi olmayan da kendine kadınım/erkeğim demesin'

Desin. Senin gibi olmayanlar desin asıl. Ne kadar şanslı olduklarını görsünler, şükretsinler.

Benzer İçerikler