Geri Dön
PazarAkışkan brownie

Akışkan brownie

Akışkan brownie

MALZEMESİ

3 yumurta

225 g şeker

225 g tereyağı

265 g bitter çikolata

75 g un

1 çimdik tuz

6 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması

YAPILIŞI: İlk önce kakaolu fındık kremasından yarımşar tatlı kaşığı parçalar alarak, yağlı kâğıt üzerinde donduralım. Tereyağı ile çikolatayı benmari eritip kenara park edelim. Ardından şekeri ve yumurtayı hafifli çırpıp işin içine kenarda bekleyen çikolatalı harcı dâhil edelim. Son olarak unu ve tuzu da ilave ederek, tüm karışımı tek vücut olana kadar çırptıktan sonra kâğıt yerleştirdiğimiz muffin kaplarının yarısına kadar dolduralım. Üstüne donmuş kakaolu fındık kremalarından dizip geri kalan yarısını da doldurduktan sonra 170 derecelik fırında 20-22 dakika pişirelim. Dışarıda 30 dakika soğumaya bırakıp afiyetle yiyelim.

Günün manisi

Görünce dayanamıyor insan

Kalorisine olunur kurban

Bugünkü tarifimiz bir brownie

Ama nasıl akışkan