Özel tatlardan oluşan menü şef Selami Güleryüz ve ekibinin ellerine emanet. Geçtiğimiz pazartesi günü itibarıyla konukların beğenisine sunulan menüde aromanın önemine vurgu var. Menüdeki badem esansıyla tatlandırılmış ılık kuşkonmaz çorbası, Osmanlı’da baharın gelişi için sarayda hazırlanan “halyun aşı”nın modern yorumu olarak karşımıza çıkarken; Bodrum mandalinasıyla marine edilmiş deniz tarağı da beğenilen lezzetler arasında kendini gösteriyor. Enginar ve kök rezene barbun balığı ile bütünleşirken, süt dananın lezzeti sultani bezelye ile üst noktalara çıkıyor. Kıtırlaştırılmış kadayıf üzerinde sunulan tadımlıklar dikkat çekiyor. Ebru Erke’nin Asya’da baharın sembolü olan sakura yani kiraz çiçeklerinin aromasıyla zenginleştirdiği “matcha çayı” ise bu özel ziyafetin finali oluyor.