Pazar Favori kaçış noktası Ege kıyıları

Favori kaçış noktası Ege kıyıları

15.05.2022 - 03:00 | Son Güncellenme:

Yoğun bir temposu olan Burcu Esmersoy yaz planlarını, farklı kaçış noktalarını ve stilini yansıttığı koleksiyonu anlattı.

Favori kaçış noktası Ege kıyıları

Spor, düzenli hayat, sağlıklı beslenme Burcu Esmersoy’un şifreleri adeta. Yoğun çalışma temposunda fırsat buldukça tatil planları yaptığını söylüyor: “Bu yaz farklı kaçış noktalarım olacak. Yaz mevsimini oldum olası çok severim, tam bir yaz kadınıyım.”

Haberin Devamı

Yeni nesil tatil anlayışında son yıllarda deneyim ön planda. Kimi konforundan vazgeçmezken kimi de yeni keşifler ve maceralar peşinde koşuyor. Esmersoy ise uzak rotaları tercih ediyor: “Yeni yerleri ve farklı kültürleri, farklı coğrafyaları keşfetmeyi seviyorum. Bunun için genellikle uzak destinasyonları tercih ediyorum. Yoğun tempoda çalıştığımdan vakit bulduğum zamanlarda dinlenmek için Ege kıyıları favori kaçış noktalarımdan.”

Onun için hayat motivasyonu çalışmak: ”Enerjimi buradan alıyorum. Çalışıp ürettikçe kendimi çok daha iyi hissediyorum. Planlı ve hızlı bir hayatım var. En önemlisi işimi çok seviyorum ve evet çalıştıkça ışıldadığımı düşünüyorum. Bu da sizlere yansıyorsa ne mutlu bana” diyor. Onu heyecanlandıran son çalışmalarından biri Burcu Esmersoy for Ipekyol Beachwear koleksiyonu. Peki sıcak yaz günlerine doğru bir yolculuğa çıkmak isteyenler için renkli bir ilham panosu olan koleksiyon hangi yönleriyle kendisini yansıtıyor?: “Tüm koleksiyon beni ve yaz dönemindeki ruh halimi yansıtıyor diyebilirim, yaz sezonu boyunca üzerimde koleksiyondan parçaları sıklıkla göreceksiniz. Renkli, enerji dolu ve iddialı parçaların olduğu bir koleksiyon hazırladık. Desen sevenler için çiçek desenleri, color blok çift renkli tek omuz mayolar, minimal stil sevenler için siyah beyaz, klasik sevenler için V yaka detaylı ince askılı mayolar aslında herkesin kendi zevkine uyabilecek şık parçalar bulabileceği geniş bir koleksiyondan söz ediyoruz.” Plaj modasında sezonun yükselen trendleri arasında onu yansıtan parçalar bu yılın trendi olan, birkaç tur döndürülerek bağlanan uzun bağcıklı bikiniler, doğadan ilham alan çiçek desenleri, püskül detaylı kroşe pantolon ve sorbe tonları.

Haberin Devamı

“Geçen yıl yaptığımız koleksiyon çok sevildi ve herkes tarafından ilgi gördü, bu da bizi bu sezon için cesaretlendirdi” diyor Esmersoy, tasarım sürecinde de Ipekyol Kreatif Direktörü Hilal Şendur ve tasarım ekibiyle birlikte düşüncelerini, hayallerini ve tecrübelerini karşılıklı paylaşarak bu koleksiyona imza attıklarını söylüyor.