Pazar Festival zamanı

Festival zamanı

29.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da önümüzdeki sıcak günlerde çimlere uzanıp efsane sesleri dinlemek isteyenler için ünlü isimlerin ve grupların katılacağı dört festival...

Festival zamanı

l Babylon Soundgarden (4 Haziran, Kilyos): Babylon Soundgarden, Kilyos’un etkileyici atmosferinde gün boyu sahilde iyi müziğin keyfini sürmek isteyenleri bekliyor. Festivalde sahneye Milky Chance, Oscar And The Woolf, Jamie Woon, Jimmy Edgar, Büyük Ev Ablukada, Fırtınayt, Is Tropical çıkacak. Fiyat aralığı: 125-145 lira.

Haberin Devamı

l Suma Beach Sezon
Açılış Festivali
(4 Haziran, Suma Beach Kilyos): İstanbul’un kaçış noktası Suma Beach bu sene açılışını festivalle taçlandırıyor. Gün boyu plaj, deniz ve müziğin keyfini çıkarıp farklı sahnelerde dans olimpiyatlarına katılıp çeşitli DJ’leri dinleyebilirsiniz.
Lil Louis, Slam, Palms Trax, Mr. Sür, Ögem, Evrim festivalde performans sergileyecek isimler arasında. Kişi başı fiyat: 60 lira.

l One Love Festival
(17 Temmuz, Parkorman): 15. yılına giren, Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri olan One Love Festival’de bu yıl SBTRKT, Django Django, Balthazar, Arthur Beatrice, Butch, Ben Pearce, Kalben, Umut Adan, Cervus, İlker Aksungar sahneye çıkacak. Kişi başı fiyatı: 85 lira.

Haberin Devamı

l Minipax Festival
(20 Ağustos, Volkswagen Arena): Bu sene 20 Ağustos’ta Volkswagen Arena ve
Uniq istanbul’un alanlarında ilk defa yapılacak Minipax Festivali, elektronik
müzik tutkunlarına
sadece DJ ağırlıklı değil,
pek çok canlı performans izleme olanağı da sunacak. Anja Schneider, Agents
of Time Live, Jan Blomqvist and the Band, Innercut
Live açıklanan isimlerden bazıları. Fiyat aralığı:
80-150 lira.
n