Pazar Kara kaşlı Cara’nın önlenemez yükselişi

Kara kaşlı Cara’nın önlenemez yükselişi

26.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiliz model, oyuncu, stil ikonu, paparazzi mıknatısı, gariplikler prensesi Cara Delevingne bu hafta vizyona giren filmi “Kağıttan Kentler” ve sevgilisinden ayrıldığı dedikodularıyla gündemde. İşte kalın kara kaşlarıyla ünlü Delevingne hakkında bilmeniz gereken 10 şey

Kara kaşlı Cara’nın önlenemez yükselişi

1-Londra doğumlu Cara Delevingne 23 yaşında. İngiltere’nin soylu bir ailesinden geliyor. Mesela büyükannesi Prenses Margaret’ın hizmetkarıymış. Prenses hizmetkarları soylu ailelerin üyelerinden seçiliyormuş.

Haberin Devamı

2-İlk modellik deneyimi 10 yaşındayken Vogue dergisinin İtalyan edisyonu için yapılan çekimlerdi. 2009 yılında okulu bırakarak bir mankenlik ajansına girdi. Dolce&Gabbana, Burberry gibi dünyaca ünlü markaların podyumunda yürümeye başladı. Alışılmış kalıpların dışındaki güzelliğiyle kısa sürede yükselmeyi başardı.

3-Mulberry, DKNY, Chanel, Burberry, Tag Heuer, Saint Laurent... Lüks markaların rüya takımının hemen hemen hepsinin marka yüzü olmayı başardı.

4-Oyunculuk, modelliğin aksine, hep istediği bir şeydi, hatta dört yaşından beri... “Kendimden nefret ediyordum,
o yüzden başkası olmak istiyordum” diye anlatıyor oyunculuğa olan hevesini.
İlk sinema deneyimi 2012 yapımı “Anna Karenina”da çok küçük bir roldü. Cuma günü vizyona giren “Kağıttan Kentler”de ise başrolde. Önümüzdeki aylarda “Pan” filminde denizkızı olarak izleyeceğimiz Delevingne çizgi roman uyarlaması olan “Suicide Squad” filminde de karalar içindeki “Enchantress” karakterine bürünecek.

Haberin Devamı

5-Yetenekleri oyunculuk ve modellikle sınırlı değil. Şarkı söylüyor, gitar ve davul çalabiliyor. Son dönemde ortaya çıkan bir diğer yeteneği ise ağızla yapılan müzik türü beatbox ile ilgili.

6-Cinsel yönelimine ilişkin açıklamalarıyla da paparazzilerin gözdesi. “Bu fikri kabullenmem uzun zaman aldı. 20 yaşına gelip de bir kıza âşık olunca bunu kabul etmek zorunda kaldım” diye anlatıyor durumu. Bir erkekle gerçek bir ilişki yaşayamayacağını düşünüyor. Çünkü “onun manyak olduğunu anlar ve terk ederlermiş”.

7-Şu sıralar St Vincent ismiyle tanınan, gerçek ismi Annie Clark olan müzisyen sevgilisiyle birlikte olduğu için çok mutlu. Birkaç gün öncesine kadar haklarında ayrıldılar haberleri çıksa da bu doğrulanmadı. Paparazziler tarafından ayrıldıklarının ilan edilmesi bir çift olarak kabul gördüklerinin işareti.

8-Tanınmaktan ve fotoğraflarının çekilmesinde hemen hemen her ünlü gibi o da hoşlanmıyor. Hatta sokakta başına gelenleri şöyle anlatıyor: “Korumam yok, çoğu zaman salaş giyiniyorum. O yüzden insanlar beni tanımıyor ama yanıma gelip ‘Model Cara’ya ne kadar benziyorsun’ diye muhabbete giriyorlar. Ben de ‘Ne! O çirkin kıza mı!’ diyorum.”

Haberin Devamı

9-2013 yılında elindeki beyaz tozla dolu minik bir torbayı düşürürken fotoğrafları çekilince büyük olay oldu tahmin edilebileceği üzere. Birçok markanın yüzü ve dergilere kapak olarak genç kızların özendiği bir figüre dönüştüğünden moda dünyası bu küçük beyaz torba yüzünden derinden sarsıldı.

10-Boynunda, kulak arkasında, sırtında, göğüslerinin altında, parmağında, hatta ayağının altında... Delevingne’in vücudu dövmelerle dolu. Ama en ilgincinin ayağının altında yazan “Bacon...” (domuz pastırması) olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. n