PazarKarpuz Jölesi

Karpuz Jölesi

10.09.2023 - 02:00 | Son Güncellenme:

Tam Kararında Tarifler

Karpuz Jölesi

YAPILIŞI: Karpuzun içini iyice oyup çekirdeksiz kısımlarını bir a alıp diğer meyvelerle iyice samimi olana kadar karıştıralım. Ardından hepsini karpuzun içine ekleyelim. Jölesi için sıcak su-limon-toz jelatin-şeker dörtlüsünü tek vücut olana kadar karıştırıp ılıyan karışımı karpuzun içine dökelim. 3 saatliğine buzdolabına park edip sonrasında dilimleye dilimleye yiyelim.

Haberin Devamı

MALZEMELER:

1 adet mini boy karpuz

2,5 su bardağı sıcak su

3 paket jelatin (toplam 18 gram)

1 adet limon

3 yemek kaşığı şeker

İstediğiniz meyveler

Günün manisi

Bugünkü tarif jöleli dilim dilim karpuz
Vicdansızın eğlencesi de lezzeti de sonsuz
Eğer çocuğunuz bir kez yerse
Yapamaz bir daha onsuz

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler