10.09.2023 - 02:00 | Son Güncellenme:
YAPILIŞI: Karpuzun içini iyice oyup çekirdeksiz kısımlarını bir a alıp diğer meyvelerle iyice samimi olana kadar karıştıralım. Ardından hepsini karpuzun içine ekleyelim. Jölesi için sıcak su-limon-toz jelatin-şeker dörtlüsünü tek vücut olana kadar karıştırıp ılıyan karışımı karpuzun içine dökelim. 3 saatliğine buzdolabına park edip sonrasında dilimleye dilimleye yiyelim.
MALZEMELER:
1 adet mini boy karpuz
2,5 su bardağı sıcak su
3 paket jelatin (toplam 18 gram)
1 adet limon
3 yemek kaşığı şeker
İstediğiniz meyveler
Günün manisi
Bugünkü tarif jöleli dilim dilim karpuz
Vicdansızın eğlencesi de lezzeti de sonsuz
Eğer çocuğunuz bir kez yerse
Yapamaz bir daha onsuz