Pazar Lezzetin sanata dönüşümü

Lezzetin sanata dönüşümü

19.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Büyük oğlunun yemek yerken huysuzluk yapmaması için tabakları meyve ve sebzelerle süsleyen Avustralyalı Laleh Mohmedi, bir yemek tabağı artistine dönüşmüş durumda

Lezzetin sanata dönüşümü

Yemek yedirmekte zorlandığınız çocukların beslenmesi için ne kadar ileri giderdiniz? Avustralyalı Laleh Mohmedi, çocukları Jacob ve Charlie için hazırladığı yemek tabaklarıyla hayran bırakıyor. Instagram’da “jacobs_food_diaries” adlı hesabında hazırladığı tabakları paylaşan iki çocuk annesi Mohmedi, binlerce beğeni alıyor. Tabaklarda havuçtan zeytine, böğürtlenden domatese birçok meyve ve sebze kullanıyor.

Lezzetin sanata dönüşümü



Çocuklarına sebze ve meyveyi sevdirmenin en artistik yolunu bulan Mohmedi bu yeteneğini işe çevirmiş durumda. Hazırladığı tabaklarla dünyanın her yerinden takipçisi olan anne Mohmedi, Mickey ve Minie Mouse’tan Alaaddin’e, Sunger Bob’dan Dunald Duck’a çizgi dünyasının sevilen kahramanlarını tabaklarında yeniden yaratıyor.

Haberin Devamı

Lezzetin sanata dönüşümü

 

Laleh Mohmedi, çocukları sofraya yakınlaştırmak için hepimizin çocukken izlediği karakterlerin yanı sıra müzik ve TV dünyasının da yıldızlarının görüntülerinden harikalar yaratıyor. Amy Winehouse, Joker, Will Smith ve Freddie Mercury bu isimlerden sadece birkaçı. Büyük oğlu Jacob’un yemek yemesi ve yemeğini yerken yaramazlık yapmaması için tabakları şekillendirmeye başlayan Laleh Mohmedi, dünyanın en ünlü talkshowcularından Ellen DeGeneres’in programında yaptığı tabaklardan birini paylaşılmasıyla binlerce insana ulaştı.