Pazar “Paralel Bağlantılar”da buluştular

“Paralel Bağlantılar”da buluştular

03.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan etkinliği İnci Aksoy’un ev sahipliği yaptığı “Paralel Bağlantılar” sergisinin açılış davetiydi

“Paralel Bağlantılar”da buluştular

Eğitim Kültür Araştırma Vakfı, Newertown küratörlüğünde,
yurt içi ve yurt dışından 10 genç sanatçının katıldığı Paralel Bağlantılar sergisine ev sahipliği yaptı. Sosyal yaşam ve sanat dünyasından çok sayıda sanatseverin ilgi gösterdiği sergiye ev sahipliği yapan İnci Aksoy konukları tek tek kapıda karşıladı ve herkese sergi alanını gezdirdi.

Haberin Devamı

Klass bu ay da dopdolu

Herkese Her Yerde Kitap Vakfı gönüllüleri Burcu Hanif ve Yosun Güreli röportajının da yer aldığı Klass dergisinin kasım sayısında ayrıca davetlerden bilgiler ve fotoğraflar ile çok özel konuları bulabilirsiniz.

Makyaj ustalarından harika bir gösteri

Tanınmış makyaj markalarından Make Up For Ever konsept mağazasının açılışını Ortaköy Anjelique barda kutladı. Ortadoğu Türkiye Bölge Müdürü Tamara Alzaq ve Nicola Cordier’in ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya yurt içi ve yurt dışından pek çok ünlü isim katıldı.

Piri Reis anısına mücevher gibi kalem

Piri Reis haritasının 500’üncü yılı anısına, Arte Gioia ile Omas işbirliğiyle yaratılan “Piri Reis, Limited Edition” kalem serisi Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Haberin Devamı

Karma eserler müzayedesi

Çukurcuma Müzayede Evi’nin 10 Kasım’da Çırağan Sarayı’nda düzenleyeceği “Karma Eserler Müzayedesi”nde Atatürk’ün çok önemli eserlerinden Osmanlı dönemi eserlerine, Nejat Uygur’un özel koleksiyon parçalarına kadar yüzlerce eser satışa sunulacak...

KLASS dergisinin katkılarıyla...