Pazar Şehirde buz pateni keyfi

Şehirde buz pateni keyfi

08.01.2023 - 03:00 | Son Güncellenme:

Kadıköy’den Kemerburgaz’a buz pateni keyfini yaşamak isteyenlere seçenek çok. Patende kendini geliştirmek isteyenler için adresleri araştırdık.

Şehirde buz pateni keyfi

Kadıköy’de Kalamış Atatürk Parkı’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen BuzzFest 31 Aralık 2022’de kapılarını açtı. Ses ve ışık sistemleri ile renklendirilen festivalde buz pateni ve kaydırağın yanı sıra mini konserler ve özel günler için de sürpriz etkinlikler olacak. BuzzFest, 4 yaş üstü herkes için 5 Mart’a kadar açık.

Haberin Devamı

UNIQ İstanbul & Vega Ice işbirliğiyle hayata geçirilen, UNIQ Açıkhava Buz Pisti her yaş grubuna uygun. İçinde sentetik barındırmayan özel teknolojili buz pisti, profesyonel ekibi ve antrenörleriyle kışı sevdiriyor. UNIQ Açıkhava Buz Pisti, sezon boyunca haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

KüçükÇiftlik Park’ın şehrin ortasında kurduğu buz pisti, kış boyunca açık olacak. Buz pistine gelenler hem paten kayabilecek hem de isteyenler temel paten kayma eğitimini alabilecek. Buz pisti, kış ayları boyunca çarşamba, perşembe ve cuma günleri 14.00-22.00, haftasonu ise 12.00-00.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kemerburgaz Kent Ormanı içindeki ‘Ice Rink Kemerburgaz’ 450 m2’lik buz pisti ile hizmet veriyor. Uzman öğretmenler eşliğinde buz pateni eğitimi almak ve buz pateni keyfini yaşamak için 3 yaşın üzerinde olmak yeterli.

Haberin Devamı

İstanbul’un kalbi Maçka’da yer alan yeme-içme ve eğlence platformu dekk’te her çarşamba-cuma 19.00- 20.00 arası başlangıç, orta ve ileri seviye için grup dersleri veriliyor. Mekanda 14 Ocak’ta konuklarını 1980’li yıllara götüren roller disco parti var.