Pazar Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

01.03.2020 - 04:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Eskişehir’de gondol sefası - MESUT GÜLEÇ

Haberin Devamı

Eskişehir kent merkezini ikiye bölen Porsuk Çayı gondollarıyla Venedik’i andırıyor. Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği gondol keyfini okuyucumuz Mesut Güleç böyle fotoğraflamış.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Kartpostal gibi - EMRE ÜNLÜ

İsviçre’nin Graubünden kantonunda, üzerinden demir yolu hattı geçen Landwasser Viyadüğü, dört mevsim boyunca kartpostalları aratmayan fotoğraflar sunuyor. Okuyucumuz Emre Ünlü 1902 yılında kullanıma açılan viyadüğün fotoğrafını paylaşmış. Viyüdük aynı zamanda UNESCO’nun belirlediği Dünya Mirası Listesi’nde yer alıyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Tarihi türbe - EMRE COR

Kazakistan’ın Türkistan kentinde bulunan Türk tasavvufunun öncüsü Hoca Ahmed Yesevi’nin türbesi, ihtişamlı görünümü ve manevi iklimiyle görülmeye değer eserlerin başında geliyor. 1389 yılında Timur tarafından yaptırılan türbeyi okuyucumuz Emre Cor fotoğraflamış.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Sivil savunmanın önemi - SAMİ ÖNEMLİ

Türkiye’de sivil halkın korunmasına ilişkin önlemlerin temeli 1928 yılında atıldı. O tarihten bu yana 28 Şubat “Sivil Savunma Günü” olarak belirlendi. Afet senaryolarına karşı alınan tedbirler tatbikatlarla kalıcı hale getirilirken; 1965 yılında çekilen bu fotoğrafta Karaköy’de yer altı geçidine sığınmaya çalışan vatandaşlar görülüyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder

Gelen mesaja tıkla

Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

En büyük aşklarım sizi her şeyden çok seviyorum iyi ki varsınız. MURAT ZOR

Şimdiki Zamanın Hikayesi

 

İstanbul’un renkli semti Balat’ta çocukların neşesi. UĞUR KAYABAŞ

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Balım kızım. ESİN NG

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Babamdan oğluma miras bu sevda. İrfan Akgül

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.