Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

03.01.2021 - 03:02 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Uhrevi yansıma EROL AYAZ

Haberin Devamı

Büyükçekmece’deki Sancaklar Camii, klasik cami mimarisinden farklı oluşuyla öne çıkar; yer altına inşa edilmesiyle de bilinir. Erol Ayaz, Arapça, “Rabbini daha fazla zikret” yazısının altında dua eden bir kadını duvara yansıyan gölgesiyle kadrajına alarak etkili bir kompozisyon elde etmiş.

Şimdiki zamanın hikayesi


Yüreğe işleyen bakışlar MUSTAFA ASLAN

Uzun yıllar sömürgeciliğe maruz kalması nedeniyle sosyoekonomik yönden gelişemeyen Afrika’da çocuklar yaşıtları gibi eğlenip oyun oynamaktan çok uzak. İri kara gözleriyle insanın yüreğine dokunan bu Afrikalı çocuğu Mustafa Aslan fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi


Karayiplerin kraliçesi DİLAY ZENGİN

Tarihi, mimarisi ve klasik otomobilleriyle sinema filmi atmosferine sahip olan Küba, “Karayiplerin kraliçesi” olarak da anılır. Devrimin izlerini taşıyan, müzik ve dansın eksik olmadığı Havana sokakları, Dilay Zengin’in kadrajından sayfamızda sizlerle buluşuyor.

Şimdiki zamanın hikayesi


Haberin Devamı

MİLLİYET ARŞİVİNDEN 31 YIL ÖNCE BUGÜN BÜLENT YÖNDEM

Beyoğlu yeni tramvaylarıyla tanıştı

İstanbul’un hafızalara kazınan sembollerinden biri kuşkusuz Taksim-Tünel nostaljik tramvayıdır. Seferlerine 1961 yılında son verilen tramvaylar, aradan 30 yıl geçtikten sonra 1990 yılında İstiklal Caddesi’nde yeniden hizmet vermeye başladı. Nostaljik görünümü korunan yeni tramvayların hizmete girmesi üzerine yaşanan renkli görüntüleri Milliyet arşivinden aldığımız bu fotoğrafla sizlerle buluşturuyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Eyvah yakalandık! ALP EREN KAYA

Ağaçlar arasında adeta ışık hızıyla hareket eden sevimli sincaplar, çevreye şaşkın bakışlar atıyor.
Elinde tuttuğu fıstığı midesine indirmek üzereyken Alp Eren Kaya’nın objektifine yakalanan sincabın şaşkın halleri görülmeye değer.

Şimdiki zamanın hikayesi


www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Şimdiki zamanın hikayesi


Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.