Pazar Yıldızları yıldızların altında izleyin

Yıldızları yıldızların altında izleyin

02.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Salonlara tıkılıp film izlemek istemeyenlerin imdadına açık hava sinemaları yetişiyor. Birçok mekan serin yaz gecelerinde yıldızların altında film izleme imkanı sunuyor

Yıldızları yıldızların altında izleyin

İstanbul Modern

Haberin Devamı

Müzede sinema

MasterCard, Genç Modern’le işbirliğiyle, İstanbul Modern’in bahçesinde açık hava sineması etkinliği yapıyor. 5 Ağustos’taki gösterimde 1964 tarihli “Topkapı” filmi izleyicilerle buluşacak. Etkinlik için pahabicilemezistanbul.com adresine girip ücretsiz kuponu indirmeniz yeterli.

Zorlu Center

Her çarşamba bir film

Zorlu Center ziyaretçilerine ay boyunca her çarşamba saat 21.00’de açık havada film izleme keyfi yaşatıyor. Etkinlikte; 5 Ağustos’ta “Kocan Kadar Konuş”, 12 Ağustos’ta “Çarşı Pazar”, 19 Ağustos’ta “Bana Masal Anlatma” ve 26 Ağustos’ta “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2” gösterilecek. Gösterimler meydan katı park alanında ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Akasya Acıbadem Akasya Park

Haberin Devamı

Aksiyondan animasyona

Akasya Acıbadem-Akasya Park’taki ücretsiz film gösterimleri bu ay boyunca her cuma saat 21.00’de. 7 Ağustos’ta çocukların çok sevdiği “Madagaskar Penguenleri”, 14 Ağustos’ta “Hızlı ve Öfkeli 7” gösterilecek. 21 Ağustos’ta bir aile komedisi olan “Annie”, 28 Ağustos’ta ise “Yenilmezler” serisinin ikinci filmi “Ultron Çağı” izlenebilecek.

Deniz Prıvate Cınecıty Trıo Açık Hava Sineması

Vizyon filmleri

Ataşehir’deki Deniz Private Cinecity Trio Açık Hava Sineması sezon filmlerini göstermeye devam ediyor. Sinemada
yarın ve 5 Ağustos’ta saat 21.30’da Tom Cruise’un rol aldığı “Görevimiz Tehlike 5” filmi gösterilecek. Bilet fiyatları minder için 30, şezlong 37 lira.

Çengelköy Yazlık Sinema

Mahallenin sineması

Çengelköy Merkez Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen Çengelköy yazlık sinemasında bu gece ve yarın akşam Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın başrollerini paylaştığı “Seni Seviyorum Adamım” isimli film gösterilecek. Saat 21.45’te başlayacak gösterimin giriş ücreti 10 lira.