Rüyada Araba Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Araba Almak Ne Demek? Rüyada Yeni Araba Satın Alınması Tabiri Nedir?

Rüyada Araba Almak Ne Demek? Rüyada Yeni Araba Satın Alınması Tabiri Nedir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

 

Görülen her rüyanın bir manası, gerçek dünyada bir karşılığı vardır. Rüyanın içindeki nesneler, olaylar ve kişiler mananın belirlenmesinde yardımcı olurlar. Hayırlı ve şerri olarak ikiye ayrılan rüyalar sembollerden oluşur ve her sembol yakın gelecekten haber verir. Rüyada yeni bir araba almak ne demek, neye işaret eder? İşte, bilinmesi gerekenler.

Yorumcular rüyada yeni bir araba satın alınmasını genellikle hayra yormuşlardır. Yeni bir iş kapısı, bir yerden başka bir yere taşınma, hayırlı bir kısmet ile tanışıp yuva kurma gibi anlamlara gelir.

Rüyada Araba Almak

Rüyada araba görmek, rüya sahibinin geçimi için aldığı önleme işaret eder. Alınan bu tedbir kişinin borçlarından kurtulmasını, çok daha ferah bir döneme girmesini sağlar. Rüyada beyaz bir araba aldığını gören kişinin kısmeti açılır ve evlenir. Eğer evliyse bir erkek çocuğu dünyaya gelir. Rüyada siyah bir araba görmek, çok yakınlarda dost görünümlü bir düşmanın varlığına işaret eder. Bu kişi gerçek yüzünü yakın zamanda gösterir ve arkadaşlıkları biter.

Rüyada Araba Sürmek

Rüyada satın aldığı arabaya binip onu sürdüğünü gören kişi çok yakında hayırlı bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğun sonunda uzun zamandır görmediği ve ihmal ettiği kişilerle hasret giderir. Rüyasında bindiği arabayla kaza yaptığını gören kişi için üç ihtimal söz konusudur. Ya iş anlaşması bozulacak ve çalışmakta olduğu iş yerinden ayrılır. Ya anne tarafından bir akrabası ile maddi bir mesele yüzünden tartışmaya girer ya da çok yakın bir arkadaşının ihanetine uğrar.

Rüyada Arabayla Uçtuğunu Görmek

Rüya sahibinin en sonunda muradına erişeceğine işaret eder. Rüyasında arabayla birlikte uçtuğunu gören kişi sevdiğine kavuşur ve mutlu bir yuva kurar. Eğer hane içerisinde yatalak bir hasta var ise o kişi eski sağlığına kavuşur. Rüyada arabayla birlikte bulutların arasından geçtiğini gören kişinin talihi geri döner ve hayatta attığı her adımda başarıyı yakalar.

Rüyada Arabanın Bozulması

Sürdüğü arabanın bozulduğunu gören kişi gerçek hayatında bir dizi talihsizlikler yaşar. Araba ile yolda kaldığını gören kişinin evliliğinde ya da arkadaşlık ilişkilerinde kısa tartışmalar yaşanabilir. Bu tartışmaların sonunda küslük olsa da sonunda dargınlar barışır. Kimi yorumculara göre arabanın bozulması eski işi bırakıp yeni bir işe geçmeye ve o işte yüksek konumlara gelmeye delalettir.

Rüyada Arabayla Birine Çarptığını Görmek

Darlıktan sonra bolluğa, sıkıntıdan sonra feraha, kavgadan sonra anlaşmaya işaret eder. Arabayla bir kediye çarptığını gören kişi yakın bir akrabasından maddi yardım alır. Alacağı bu yardımla borçlarından kurtulan rüya sahibi yeni ve bereketli bir döneme girer. Rüyada bir köpeğe çarptığını görmek, düşmanların tamamından yakında kurtulacağına delalettir. Kaza sonrası öldüğünü gören rüya sahibinin ömrü uzar.

Rüyada Araba Satmak

Rüyada araba satmak, yeni ticari anlaşmalara, ortaklıklara, sözüne güvenilen birinden alınacak manevi desteğe işarettir. Rüyada kendisini bir galeride araba satarken gören kişinin çok istediği bir şey yakın zamanda gerçek olur. Mavi renkli araba nişan, sarı renkli araba düğün olarak yorumlanır. Araba satmak aynı zamanda helal para ve yüklü miras anlamlarına gelir.

Rüyada Arabadan Duman Çıkması

Rüyada arabadan duman çıkması sonradan pişman olunacak bir işe girişmeye, bedduaya, bir iftiraya maruz kalmaya delalettir. Araba tekerleğinin patlaması, kendisini yarı yolda bırakacak bir arkadaşla iş kurmaya, borçların artmasına, müsrif bir kişinin harcamalarıyla hane içindeki insanları sıkıntıya sokacağına işaret eder. Kişi arabanın içinde yabancı kişilerle yolculuk ediyorsa, bu denizaşırı bir yere gidileceği ve oradan mutlu haberlerle dönüleceği manasına gelir.

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.