Rüyada Kadının Tenasül Uzvunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Nedir?

Rüyada Kadının Tenasül Uzvunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Nedir?

Rüyada Kadının Tenasül Uzvunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek Nedir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, sıkıntı ve mihnet içinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına; ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine işarettir. Bekâr bir kimsenin rüyada kadının tenasül uzvunu görmesi, evlenmeye işaret eder. Yine rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırları açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir. Kadının tenasül uzvu, bal, hurma veya şarap satıcısyla da tabir olunur. Bazen kadının tenasül uzvu, yönelilen mihrap ve kıbleye, insanın sır kapısına ve hamama işârettir. Bazen rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, kan dökücü ve hilekâr bir kimseye işâret eder. Rüyada kadın organına şehvetle baktığını ve dokunduğunu görmek, kötü bir şey ile ticaret yapmaya işârettir. Rüyada bilmeyerek çıplak bir kadının organına bakmak, rüya sahibinin hatalı bir iş işlemesine işârettir. Rüyada hanımının tenasül uzvunu emdiğini görmek, rüya sahibinin cüz'i bir ferahlığa erişmesine işâret eder. Rüyada hanımının tenasül uzvunu arka tarafından görmek, rüya sahibinin ümit ettiği dostluk ve sevgisinin, nefret, kin ve uzun süren bir düşmanlığa dönmesine işârettir.

Rüyada Erkeklik Organının Kadın Organına Dönüştüğünü Görmek

Rüyada erkeklik organının kadın organına dönüştüğünü görmek, rüya sahibinin kuvvet veyiğitliğinin, âcizlik ve zayıflığa dönüşmesine işâret eder. Rüyada erkeklerde kadın organı, kadınlarda da erkek organı görülmesi, erkeğin kötü haline ve zillete düşmesine; kadının metanet ve erkek karakterine sahip olduğuna işârettir. Rüyada kadının organını daima erkek organı gibi olduğunu görmek, o kadının daima dilyle kocasına kahredeceğine, her sözde ve yapılacak her işte onunla münâkaşa ve kavga edeceğine işârettir. Bir kimse rüyada, bir kadının organını ely- le tuttuğunu ve organının erkek organına dönüştüğünü görse, o kadının ahlâkı bozulur. Düşmanının uzaklaştırılmasını isteyen bir kimse, rüyada kadın organı görse, o kimsenin düşmanı zelil ve hakir olur. Bir kadın rüyada organına su girdiğini görse, o kadının bir çocuğu olur. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.