Rüyada Kevser Suresi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kevser Suresi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kevser Suresi Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında bu mübarek sureyi okuduğunu ve­ya dinlediğini gören kimse, düşmanlarına galip (üstün) ge­lir, dünyevi ve uhrevi cihetten (yönden) sevince erer, hayır ve hasenat yapan bir hayır ehli olur, bela ve musibetlere sabrederek sevap kazanır. Böylece dünya ve ahiret saadet ve mutluluğuna kavuşmuş olur şeklinde yorumlanmıştır. İbn-i Sirin'in yorumu: Rüyasında Kevser suresini okuyan ve okuduğunu gören kimse, mal ve nimetlere kavuşur. Fa­kat, çocuğu ya hiç olmaz veya az sayıda çocuğu olur ve ola­cağına işaret olarak yorumlamıştır İbn-i Kesir hazretleri. Kirmani'nin yorumu: Bu mübarek sure-i şerifeyi, rüyasında gören kimse, büyüklerden nimet elde eder (nimete erer), düşmanlarına üstün gelerek sevap kazanır şeklinde yo­rumlamıştır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.