Rüyada Terlediğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Terlediğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Terlediğini Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında kendisinin terlediğini gören kimse, üzüntü ve kedere düşeceğine veya hastalığa tutulacağına işarettir. Rüyasında terleme görmek, dünya ile ilgili bir zararla yo­rumlanmıştır. İbn-i Sirin'in yorumu: Rüyasında vücudundan ter aktığını gören kimse, dünyalıktan (malından) zarar edeceğine işa­rettir. Akan teri yere düşerse, zararı büyük olacağına düş­mezse zararın az ve hafif olacağına işaret eder demiştir. Rüyasında elbisesinin terden ıslanmış olduğunu gören kimse, ailesi, çoluk çocuğu için mal toplayıp biriktireceği­ne işarettir demiştir. Rüyada görülen güzel kokulu, beyaz ter, helal mala işaret eder. Kötü kokulu ve çirkin görünümlü ter, bunun tersidir. Haram mala işarettir demiştir İbn-i Şirin hazretleri. Rüyasında vücudunun her tarafından terler çıkıp sızdığını (aktığını) görmek, mal kaybına, rüya sahibinin malından zarar, ziyan göreceğine işarettir şeklinde yorumlanır de­miştir. Bazı yorumcular, bu terlemeyi, yorgunluğa, yorgun düşmeye işaret eder demişlerdir. Rüyasında başka birinin terinden kendisine bulaştığını gören kimse, o teri bulaşan adamdan hayır görür ve o ada­mın malından eline mal geçer, yani onun malından yer içer yararlanır demek olur şeklinde yorumlanmıştır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.