Rüyada Acıkmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Acıkmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Acıkmak Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada acıktığınızı görmek ve doyuncaya ka­dar yemek yemek, hastalıktan kurtulmaya, doymazsa, hastalığın uzayacağına işarettir. Açlık çektiğinizi görmek, sağlığınızın devamlı surette düzgün gideceğine, evli birisinin rüyada aç olduğunu görmesi, zenginliğe, rüya sahibi genç, bekar ve aynı zamanda fakirse evlenmesinin doğru olmadığına işarettir. Rüyada acıktığını görmek, rüyayı gören kişinin durumuna göre tabir edilir. Şöyle ki: Büyük makam sahibi ve ileri gelenlerin (halkı idare eden idarecilerin); rütbe ve makam sahibi kişilerin rüyalarında acıktıklarını görmek, kendisine tabi' olan kimselerin zillet içinde perişan olduklarına işaretle yorumlanır. İlim erbabı, alim ve bilginlerin rüyalarında acıktıklarını görmesi, kendilerinin ilim ve bilgileriyle yaramaz iş ve hareketlerde bulunduklarına işaret olarak yorumlanır. Rüyada acıkmak, hayır, hırs, günâh ve aç gözlülüğe delâlet eder. Yönetici konumundaki kişinin acıktığını görmesi, kendisine bağlı çalışanların zor gün­ler geçireceğine işâret eder. Devlet reisinin ve ileri gelen adamların rüyada acıkmaları, o milletin zelil ve perişan olmalarına işârettir. Yine devlet reisinin ve ileri gelen adamların rüyada acıkmaları, milletin malına göz dikme­lerine işâret eder. Âlimlerin rüyada acıkmaları, onların ilimle yaptıkları yaramazlığa ve kötü amele işâret eder. İlim ve irfan sahibi birisinin rüyada acıktı­ğını görmesi, derecesinin düştüğüne işârettir. Uykuda acıktığını görmek, hırslı olmaya ve uzun ömre işârettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.