Rüyada Bademcik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bademcik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bademcik Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada bademcik rahatsızlığı geçirmek, ha­yatınızda düzensiz geçen günlerinizin bundan böyle aynı şekilde gideceğine işaret eder. Bademcik ameliyatı geçirdiğinizi görmek üstünüzdeki sıkıntıları atarak feraha kavuşacağmıza ve hayatta ba­şarılı olacağınıza işaret eder. Rüyada görülen bademcik, geçici huzursuzluk ve işte eksikliğe işaret şeklinde yorumlanır. Bir kimse rüyasında ba­demciklerinin şişmiş olduğunu ve bu nedenle boğazından rahatsızlık çektiğini görse, bu rüyası onun günlük işlerinin bozulacağına ve bu yüzden sıkıntı ve huzursuzluk çekece­ğine, işlerindeki aksiliklerin, işlerini aksatacağına ve işle­rinin bir süre durgunlaşacağına işaret olarak yorumlanır. Rüyada bademciklerinin rahatsız olduğunu görmek, günlük hayatta bazı sıkıntılara işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.