Rüyada Cellat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cellat Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cellat Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada cellat görmek, iyi değildir. Bu rüya hayra ve iyiye yorulmaz. Rüyada görülen cellat, çok çok küfreden bir küfürbaz, sö­vüp sayan kötü huylu bir kimseye işaret ile tabir olunur. Rüyada celladı görmek, üzüntü ve sıkıntıya, hastalığa işa­rettir şeklinde tabir olunur. Rüyada görülen cellat genellikle iyi sayılmaz ve hayra yo­rumlanmaz. Cellat görmek, şu durumlara işaret eder. Üzüntü ve kedere, pişmanlık duymaya, yaptığı işten piş­man olmaya, muradına erememek, zarara uğramak ve kö­tü söz işitmek. İşte rüyada görülen cellat bunlardan birisi­ne işaret olarak yorumlanır. Rüyada cellat görmek, çok sövüp sayan, küfürbaz kimseye işâret eder. Bazen rüyada cellat görmek, hüzün ve keder veren bir adama, üzüntü ve sıkıntılara, tazminat icap ettiren şeylere ya da hastalığa delâlet eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.