Rüyada İbadethane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İbadethane Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İbadethane Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Bir kimsenin rüyada ibadet edilen bir ibadethane (ibadet yeri ve cami, mescit gibi) görmesi, sıkıntılardan kurtuluşa ve gönül ferahlığına işaret eder. Günahlardan temizlenmeye tövbe ve istiğfar için yapılan dualarını kabulüne işaret eder şeklinde de yorumlanır denmiştir. (Ayrıca cami ve mescit maddelerine de bakınız.) Rüyada ibadet maksadıyle bir ibadethane­ye girdiğini görmek, yardım görmeye ve rızkın bollaşmasına, huzura ermeye ve manevî kir­lerden temizlenmeye işâret eder. Rüyada ibadethaneden çıktığını görmek ise, endişe ve korkuya işâret eder. Rüyada bir ibadethane yaptığını ya da yaptırdığını görmek, insanlara hizmet etmeye ve iyilik yapmaya yorumlanır.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.