Rüyada Kefen Soyucu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kefen Soyucu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kefen Soyucu Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada kefen soyucu görmek, haram mala işaretle yorumlanır. Rüyasında bir mezarlıkta kefen soyucu görmek, elindeki bir aletle define arayan bir kimse işaretle yorumlanmıştır. Rüyasında kefen soyucu birinin, bir ölünün kefenini üze­rinden soyduğunu görmek, iyi değildir. Rüya sahibi, ahlak­sız biriyle, yani toplumda dinsiz ve ahlaksızlığı ile tanın­mış biriyle arkadaş olup dostluk kuracağına işaret eder. Rüyasında birçok kabri açtığını fakat ölülere dokunmadı­ğını (kefenlerine ilişmediğini) görmek, üzüntü ve kederden halas olmaya, sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder ve se­vince ereceğine işarettir denmiştir. Yine kefen soyucusunu görmek, her işe müdahale eden, ilimlerden, hâzinelerden ve gizli işlerden bahseden bir kimseye işaret eder. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.