Rüyada Kın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kın Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada görülen kın veya kılıf, nikahlı olmayan er­kek veya kadına veya aptal bir çocuğa işaretle yorumlanır. Kın görmek, kadına, menfaat ve evlenmeye de işaret eder. Kın görmek, nikahsız yaşayan eşlere (çiftlere) de işarettir. Rüyada kın veya kılıf görmek, bekarlar için evliliğe, evli olan kimseler için ise, hayır ve menfaate işaretle yorum­lanmıştır. Bir kimsenin rüyada kın yapan ustayı görmesi, işleri örtmeye ve sırları gizlemeye ve malı muhafaza etmeye alâmettir. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.