Rüyada Nafaka Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nafaka Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nafaka Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada kocanızdan ayrılarak nafaka aldığınızı görmek, evlilik hayatınızda devamlı geçimsizlik olacağına ve tam anlamıyla mutlu olamayacağınıza işarettir. Rüyasında kanunen bakmakla yükümlü olduğu biri­ne nafaka veriyor veya veriyormuş olduğunu görmek veya eşine nafaka verdiğini görmek, rüyayı gören kimsenin mali durumunun iyi olduğuna veya iyi olacağına, aile ef­radına çok iyi baktığına veya bakacağına ve onları çok iyi koruyacağına, önceden ailesi, çocukları için harcadıkla­rından daha fazlasını yeniden kazanacağına işarettir. Rüyasında malını zorla harcattıklarını gören kimsenin bu rüyası, onun ecelinin (ölümünün) yaklaştığına işaret eder. Bu rüyayı tersiyle yorumlayanlar da vardır. Rüyasında na­faka aldığını veya nafaka verdiğini gören kimsenin bu rüyası, aile düzeninin iyi gitmediğine, hiç uyuşamayacağına bir evlilikle karşı karşıya kaldığına veya kalacağına, bu yüzden evliliğinin sürekli ve devamlı olmayacağına işaret olarak yorumlayanlar da bulunmaktadır. Bu ise üzüntüye işaret olarak yorumlanır.. Nafakada aşırı cömert davrandığını görmek, genişlik ve bolluk göstermek, nifak ve bozgunculuğa yorumlanır nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.