Rüyada Nil Nehrini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nil Nehrini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nil Nehrini Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada Nil nehrinden su içtiğini veya suyun çok oldu­ğunu hissettiğini görmek, içtiği su kadar altına sahip olacağına, sadece nehri görmüşse devlet ve kuvvete erişeceğine işaret eder. Rüyasında Nil nehrini görmek, bir seyahate çıkaca­ğınıza ve bu seyahatten çok kazançlı döneceğini işarettir. Nil nehri gören kimse, nehrin suyundan içtiğini de görse, eğer hasta bir kimse ise, hastalığından kurtulup iyileşece­ğine, rüyayı gören kimse, borçlu bir kimse ise, borcunu ödeyip borçtan kurtulacağına, eğer tutuklu (hapis) olan bir kimse görse, hapisten kurtulacağına işaretle tabir olunur. Bazı kere de Nil nehrini rüyada görmek, devlet ve kuvvete erişmeye işarettir. Nil'in suyundan içtiğini görmek ise, içti­ği su miktarınca altına kavuşur ve mal elde eder, mutlulu­ğa erer, şeklinde tabir olunur. Rüyasında Nil nehrini görmek, rüya sahibinin güç ve kuvvete erişeceğine de işâret eder. Yine rüyada Nil ırmağını görmek, halka zarar ve ziyan, rüya sahibine de mal ve ganîmet ve cenk tertip ettiğine işârettir. nbsp;

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.