Rüyada Paşa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Paşa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Paşa Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında bir paşa görmek, rüya sahibinin durumunun bir hayli bozuk olmasına rağmen, kibarlığını elden bırak­madığına işarettir. Rüyasında kendisini paşa olarak gören kişi, gösterişe düşkün, şaşaalı bir hayat sürmek veya yaşa­mak için elinden geleni yapmaya çalışmasına işarettir. Bazen de paşa görmek, devletten gelecek bir menfaate işarettir demişlerdir. Rüyada paşa görmek, devlet eli ile bir nimete erişme­ye ve çok sevinmeye işarettir. Rüyada bir Osmanlı paşası görmek veya onun nezdinde bulunmak, izzet ve şerefe, kuv­vet ve kudrete, dinde sağlamlığa işâret eder. Rüyada hâlâ paşa unvanıyla çağırılan emekli bir paşa görmek, bugünlerde durumu­nuzun biraz bozuk olmasına rağmen, kibarlığınızı koruduğunuza işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.