Rüyada Pazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Pazı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Pazı Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada görülen pazı (kol pazısı) kuvvet, erkek kardeş ve erkek çocuklar ile tabir olunur. Rüyasında pazısında veya pazılarında eksiklik görmek, o gördüğü eksiklik kadar bir bela ve musibete uğramaya işaretle tabir olunur. Rüyada kuvvetli pazılar görmek, mesleğinde ve işinde ilerleyeceğine işaretle yorumlanır. Bazı tabircilere göre, pazılar, rüyayı gören kimseye yardımcı olacak erkek evladına veya bir sıkıntıya düştüğünde yardım ve imdadına yetişecek erkek kardeşlerine işaret olarak görülmüştür Rüyada pazı otu görmek, hayır ve rızka işâret eder. Yine rüyada temizlenmeksizin yenilen pazı otunu görmek, rüya sahibinin ödemesi gereken borca ve şüpheli şeyleri yapmaya işâret eder. Bazı kere de pazı otunu görmek, kişinin haysiyet, şan ve namus hakkında söylenecek üzücü söze işârettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.