Rüyada Susuzluk (Susadığını) Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Susuzluk (Susadığını) Görmek Ne Demek? Kısaca Ne Anlama Gelir?

Rüyada Susuzluk (Susadığını) Görmek Ne Demek? Kısaca Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada susadığını görmek, fakirliğe ve zarara işaret eder. Susamışken saf ve soğuk bir su içmek, yakında bir zarardan kurtulmaya işaret sayılır. Rüyada susuzluk görmek, hayra yorulmaz. Susuzluk; sıkıntıya, kederlenmeye, fakrı zarurete çaresizliğe işaret olarak yorumlanır. Kişinin rüyada susamış olup su aradığını fakat bulamadığını görmesi, iyi değildir. Rüya sahibinin çalıştığı işinde başarılı olamayacağına işarettir.

Farklı Bir Rüya Yorumcusuna Göre:

Rüyada susadığını görmek, genellikle zarara ve fakirliğe işaret eder. Rüyalarda görülen susuzluk, pek çok farklı şekilde yorumlanır. Fakat bu rüya, genellikle hayra yorulmaz. Bu rüya daha çok kedere, sıkıntıya ve sorunlara işaret eder. Rüyada susuzluk (susadığını) görmek ne demek sizler için derledik.

 Rüyada susuzluk, rüya sahibinin bir sıkıntıya düşeceğine işaret ediyor. Bu rüya, rüyanın içeriğine göre farklı şekillerde yorumlanır.

 Rüyada Susuzluk (Susadığını) Görmek Ne Demek? 

 Rüyada susuzluk görmek, rüya sahibinin sıkıntıya ve kedere düşeceğine delalet eder. Rüya sahibinin su arayıp da su bulamaması ise, rüya sahibinin sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder. Rüya sahibinin geliri ve malı, mülkü azalabilir. Bu rüya, rüya sahibinin maddi ve manevi olarak zor günler geçireceğine işaret eder.

 Rüyada Susuz Bırakıldığını Görmek

 Rüyada susuz bırakıldığını görmek, rüya sahibinin zalim ve merhametsiz kişilerle bir arada bulunacağı anlamına gelir. Rüya sahibi, çevresindeki kişilerden zarar görebilir. Rüyada biri tarafından susuz bırakıldığını gören kişinin rızkına birileri engel olmak istiyor demektir. Bu rüya, rüya sahibinin zahmetli bir işin üstesinden gelemeyeceği anlamına gelir. Rüya sahibi, büyük bir zarara uğrayabilir. 

 Rüyada Susuz Hissetmek

 Rüyada susuz hissetmek, rüya sahibinin iş hayatında ve özel yaşamında bazı şeylerin yolunda gitmeyeceğine işaret eder. Rüya sahibi, sıkıntılarını aşmak için birinin desteğini alabilir. Bu kişi işinde başarılı olamayabilir. Bu nedenle de itibarını ve saygınlığını kaybedebilir. Rüya sahibi, kendini susuz hissettiğinde yeni bir işe girişmek istediğinde başarılı olamamaktan korkarak bu işten vazgeçebilir. Bu nedenle de kendine güvenini kaybedebilir. Bu rüya, rüya sahibinin itibarının zedeleneceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi, bir konuda haksızlığa uğrayabilir. Bu nedenle kendisini savunması gereken bir konuma gelebilir. 

 

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.