Rüyada Uçkur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Uçkur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Uçkur Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada uçkur görmek, kadına temsilen tabir olunur. Bir kadının rüyasında uçkur görmesi, kendi erkek kardeşi­ne, beyinin (kocasının) akrabasına, dayısına ve amcasına işaretle tabir olunur. Hamile olan bir kadın, rüyasında uçkur görse, bu rüyası, onun bir kız çocuğu dünyaya getireceğine işarettir. Bir kimse rüyasında külotunda uçkur olduğunu görse, bu rüyası onun hanımı hamile ise, bir erkek çocuğu dünyaya getireceğine işaretle tabir olunur. Rüyasında külotuna bir uçkur geçirdiğini gören kimsenin bir kız çocuğu dünyaya geleceğine işaretle tabir olunur. (Bu yorumlar Nablusi'ye göredir.) Bazı yorumculara göre, rüyada uçkur görmek, mala işa­rettir. Bir kadının rüyasında uçkur görmesi, kadının da­madı, kardeşi, amcası veya kocasına işaretle yorumlanır demişlerdir. Uçkurunun kuvvetli olduğunu görmek, yar­dımcısının kuvvetli olduğuna işaret eder denmiştir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.