Rüyada Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yağmur Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada hafif bir yağmur yağdığını görmek, bütün afetlerden, musibetlerden emniyette olacağınıza işarettir. Rüyanızda yağmur yağdığını görmek, elinize para (mal) gireceğine işaretle yorumlanır. Rüyada görülen yağan yağmurdan herhangi bir zarar meydana gelmiyorsa, gelmediyse bu rüya hayra ve rızka, zenginliğe işaretle tabir olunur. Rüyada yağmur yağdığını görmek, hayır ve iyiliğe yorularak Cenab-ı Allah'ın kullarına olan rahmeti ve lütfü olarak da tabir olunur. Rüyada insanların (halkın) arzu ettiği bir vakitte yağmur yağdığını görmek, (yani vaktinde yağmur) hayır ve berekete yorulur. Vakitsiz yağmur yağdığını görmek, iyi değildir. Bu rüya, zarar ve ziyana ve felakete işaret eder. Rüyada yağmur görmek,yağan yağmurdan zarar meydana gelmediği takdirde hayır ve rızka yorumlanır. Eğer yağ­mur yağışı mevzii ise veya eve yağmış bulunuyorsa o ev halkının endişe ve üzüntüsüne veya sevdiği bir değerli eşyasının kaybından dolayı rüya sahibine gelecek sıkıntı ve tasaya işarettir. Gökten kan ve taş yağmakta olduğunu gönnek, günahlara ve isyana işaret eder. Yağmurun sizi ıslattığını görmek, bol rızka, her türlü tasa ve sıkıntıdan kurtulmaya, o yıl içinde her işte başarıya, yağmurun her tarafa hasar verdiğini ve ağaçları kökünden söküp yıktığım görme devlet tarafından gelecek fitne ve felakete işarettir. Rüyada yağmurluk görmek, iyi bir mevkiye sahip olacağınıza işarettir.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.