Geri Dön
Uzmanpara Meta coinler primli seyrediyor

Meta coinler primli seyrediyor

Kripto para piyasası Bitcoin öncülüğünde tepetaklak olurken, meta coinlerde görülen yükselişler yatırımcıların ilgisini çekiyor. En yüksek hacimli kripto paralar dibi görürken, meta coinlere yatırım yapanlar bugün kazandı. İşte detaylar…

Meta coinler primli seyrediyor

Ekim ayının sonlarına doğru sosyal medya devi Facebook’un isim değişikliğine giderek ‘Meta’ adını almasıyla birlikte metaverse coinlerde sert yükselişler meydana geldi.

Haberin Devamı

Sadece sosyal medya platformu olarak değil sanal gerçeklik ve oyun alanında da atılım yapmaya hazırlanan Facebook, Meta adını alarak faaliyet alanını genişletti.

META COİNLER EKİMDE ZİRVE YAPTI

Bu gelişmeyle metaverse tabanlı kripto paralarda ekim ayı sonuna doğru inanılmaz yükselişler görüldü. Decentraland (MANA) yüzde 553 artarak dikkatleri üzerine çekerken, Bloktopia (BLOK) yüzde 262, Dvision (DVI) yüzde 396, Wilder World (WILD) yüzde 126 oranında artmıştı.

PİYASA ÇAKILIRKEN META COİNLER YÜKSELİYOR

Kasım ayı itibarıyla konsolide olan meta coinler dalgalı hareket ediyor. Bitcoin’in 69 bin dolar seviyesinden geri çekilerek 60 bin doların altına sarkmasıyla kripto para endüstrisi resmen kırmızıya büründü.

Haberin Devamı

Bitcoin’de gerçekleşen düşüş eğilimiyle birlikte piyasada en yüksek hacimli kripto paralarda satıcılı seyir hız kazandı.

Yatırımcılar tarafından takip edilen önemli kripto paralar bugün çakılırken, meta coinlerde görülen yükselişler dikkat çekiyor. Bugün MANA yüzde 7.26 oranında primle 3.5938 dolardan işlem görürken, BLOK yüzde 13.68 artışla 0.098206, DVI yüzde 16.80 yükselişle 1.9591400 dolarda seyrediyor. WILD ise yüzde 10 primli olarak 4.3300 dolarla hareketini sürdürüyor.

YATIRIMCILAR DİKKATLİ OLMALI

Özellikle Facebook’un isim değişikliğine gitmesiyle birlikte meta coinlere ilgi artıyor. Fiyat bakımından çok ucuz sayılabilecek olan meta coinlerde yatırımcılar yüklü miktarda alım yapabiliyor. Dalgalanmaların da bir hayli yüksek olduğu kripto paralarda yatırımcıların dikkatli işlem yapması öneriliyor.