GündemDEM Parti, MÜSİAD ve TÜSİAD'ı ziyaret etti

DEM Parti, MÜSİAD ve TÜSİAD'ı ziyaret etti

18.06.2025 - 19:28 | Son Güncellenme:

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve parti heyeti, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti.

DEM Parti, MÜSİAD ve TÜSİADı ziyaret etti

Bakırhan ile DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz ve DEM Parti Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç'tan oluşan heyet, ilk olarak MÜSİAD Genel Merkezine gitti. Parti heyetini, MÜSİAD Genel Başkanı Burhan Özdemir ve genel başkan yardımcıları karşıladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1 saat 15 süren ziyaret basına kapalı gerçekleşti. Görüşmenin ardından MÜSİAD Başkanı Özdemir, Bakırhan'a, adına düzenlenen ve derneğin öğrencilere verdiği bursu temsilen hazırlanan "burs hamilik sertifikası"nı hediye etti.

TÜSİAD'a ziyaret

DEM Parti heyeti, daha sonra TÜSİAD'a ziyaret gerçekleştirdi. Parti heyeti ziyarette, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve başkan yardımcıları ile görüştü. Görüşme basına kapalı yapıldı.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar