Geri Dön
Venüs Boğa burcunda, peki etkileri neler olacak?

Venüs Boğa burcunda, peki etkileri neler olacak?

Venüs Boğa burcunda hareket ederken nasıl etkileri olacak? Önemli tarihler hangi günler? Gelin Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

14 Nisan 2021 - 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcunda olacak. Venüs, Boğa burcunda hareket ederken rahatınıza daha düşkün olmayı tercih edebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Bu durum keyfe düşkünlük getirecektir. Aynı zamanda tenselliğe ve beş duyuyu doyurmaya düşkünlük, yeme içme isteğinin artması görülebilir. Zevk ve maddi değerlere düşkünlük ve buna bağlı olarak maddeye fazla değer vermek ön planda olacaktır. Bu süreçte kendi değerinizi sahip olduklarınızla ölçüp kıyaslama yapabilirsiniz. Tüm bunların geçici bir süreç olduğunu unutmayınız.

Haberin Devamı

Güven ve sadakat

Aşk ilişkilerinde sadakat, sahiplenme ve güvende hissetmek ön planda olacaktır. Bazı ilişkilerde kalıcılık aranacak. Venüs güzelliğin, estetiğin sembolüdür. Venüs'ün yöneticisi olduğu Boğa burcunda iken çevrenizde gördüğünüz her şeyde, yediğiniz yemekte bile estetik arayabilirsiniz.

Önemli tarihler hangileri?

14 Nisan 2021 - 9 Mayıs 2021 tarihleri arasında gezegen etkileşimlerine göre önemli tarihler olacaktır. Bunlar:

22 Nisan 2021 tarihinde Venüs; Uranüs ve Mars ile yapmış olduğu açılar nedeniyle; aşklar, flörtler ve ikili ilişkilerde beklenmedik sıkıntılar görülebilir. Kişisel doğum haritasına göre bazılarınıza bu tarihte yeni bir aşk gelebilir. Yine bu tarihte yatırım konularına dikkatle yaklaşılmalıdır.

Haberin Devamı

23 Nisan 2021 tarihinde yeni sözleşmelere imza atılabilir. İlişkisi olanlar ilişkisini kalıcı hale getirmek için karar alabilir.

24 Nisan 2021 tarihinde finansal olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz. Daha önce yapmış olduğunuz yatırımlarınızdan istediğiniz kazancı elde edememiş olabilirsiniz.

25 Nisan 2021 tarihinde dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değersizlik duygusuna kapılabilirsiniz.

Venüs Boğa burcunda, peki etkileri neler olacak

2 Mayıs 2021 tarihinde Venüs ve Neptün arasında yaşanacak güzel bir açı gökyüzünde oluşacaktır. Bu tarihte sanat dallarından birisinde eğitim almak isteyebilirsiniz. Ayrıca hayalinizdeki bir aşk karşınıza çıkabilir.

5 Mayıs 2021 tarihinde maddi kaynaklarınıza ve yakın çevrenizle olan ilişkilere dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır.

6 Mayıs 2021 tarihinde yapmış olduğunuz işinizden finansal getiri elde edebilirsiniz.

Tüm bu süreçlerde aşırıya kaçmaktan kaçınınız. Venüs, Boğa burcunda hareket ederken Uranüs ile yapmış olduğu kavuşumlar nedeniyle Venüs'le ilgili konular da anilik getirecektir. Hep birlikte güzel bir süreç yaşamak dileğiyle...

Benzer İçerikler