Geri Dön
Veresiyeleri kapatan 'Robin Hood'un dernek kurması neden önemli?

Veresiyeleri kapatan 'Robin Hood'un dernek kurması neden önemli?

Hepimiz onu 'Robin Hood' olarak tanıyoruz. Fakat o, bundan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Tam da bu noktada artık bu yardımlar bir dernek çatısı altında yapılacak. İş insanı Erdoğan Uludağ'ın yani tanıdığımız ismiyle veresiyeleri kapatan 'Robin Hood'un dernek kurması neden önemli? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Aslında bu adı ona biz taktık...

Daha önce birçok kez Türkiye’nin birçok noktasında karşımıza çıkmıştı yerli ‘Robin Hood’. Aslında bu adı ona biz taktık. Gerçek ismi Erdoğan Uludağ ve normalde iş insanı. Belirli aralıklarla yardıma ihtiyacı olan insanların veresiyelerini kapatan Erdoğan Uludağ, şimdi de çok güzel bir dernekle karşımıza çıkıyor.

Daha çok insana yardım edilmiş olacak

Kamuoyunda yaptığı yardımlarla Robin Hood olarak tanınan iş insanı Erdoğan Uludağ’ın daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için kurduğu derneğin adı: "Umudum Olur musun". Zaten derneğin adı, amacını da açıklar nitelikte. Öyle ki belirli aralıklarla yaptığı bu gönüllülük, artık kurduğu dernekle daha da çok insana yardımcı olacak.

Zaten bugüne kadar öğrencilere, evlenemeyen çiftlere ve bakıma ihtiyacı olan yaşlı insanlara desteklerini sürdürüyordu iş insanı. Fakat bu dernek, açıkçası beni daha da heyecanlandırdı. Çünkü kurulan bu dernekle planlı bir şekilde hareket edilmiş olacak ve daha çok insana yardım edilmiş olacak.

Önemli olan planlı bir şekilde ilerlemek

Zaten daha önce ‘Robin Hood’ olarak anılmaktan rahatsızlık duyduğunu belirtmişti Erdoğan Uludağ. Bence önemli olan da bu rahatsızlık. Çünkü bizim süper kahramanlara ihtiyacımız yok. Önemli olan bu tarz dayanışmalar ve ihtiyacı olan insanlara planlı bir şekilde yapılan yardımlar. Erdoğan Uludağ da bunu fark etmiş olacak ki dernek kurma fikrini hayata geçirmiş. Umarım başarılı bir dernek açığa çıkartılır ve insanlara gerçekten de umut olunur.

Benzer İçerikler