Jüpiter İkizler’de hayatımıza neler getiriyor?

Önümüzdeki bir yıl boyunca yeni gelişim olanakları ve fırsatlar var.

Sevgili okurlar, deneyim kazanma ve fırsatları açıklayan Jüpiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna ilerliyor. Jüpiter bu burçta 10 Haziran 2025’e kadar kalacak. Bu yazıda Jüpiter’in bu transitinin neler getirebileceğinden söz edeceğim. Ortalama her yıl bir burçta ilerleyen Jüpiter, geçtiği burcun kapasitesini bir yetenek ve büyüme kapasitesi olarak ortaya koyar. İkizler gibi hareketli, genç ruhlu, öğrenmeye açık ve meraklı bir burçta Jüpiter bu süreçte bizi daha farklı düşünme biçimlerine, harekete ve uyanıklığa davet ediyor. Bu süreçte İkizler, Terazi ve Saka burcu açısından belirli kolaylıklar ve destekler söz konusu. Jüpiter İkizler’de iken pratik zekamızı kullanabileceğimiz fırsatlar, iletişim, eğitim ve hareket içeren konularda daha fazla canlılık ve gelişme olanakları bulabiliriz. Bu süreç özellikle öğrenciler, eğitmenler, ticaretle uğraşanlar, medya, tasarımcılar ve yazarlar açısından daha verimli ve geliştirici olacak.

Haberin Devamı

Jüpiter İkizler burcunda hızlı öğrenme, fırsatlardan yararlanma ve akılcı çözümler bulmak ve kendimizi anlatmak için son derece yararlı olacak. Ancak Jüpiter aynı zamanda bu burçta düşük asalette olduğu için yüzeysel düşüncelere, aşırı fırsatçılığa ve düşüncelerimizin çok tutarlı olmayabileceği durumlara ve sabırsız davranmaktan dolayı havada kalan projelere de işaret edebilir. 14 Ağustos civarında yan yana gelen Mars ve Jüpiter iletişim, hareket ve taktik içeren konularda yüksek bir enerji ve cesaret getirecek. Bununla birlikte bu süreçte Satürn’ün Jüpiter’i oldukça kısıtladığını da görmekteyiz. Özellikle 20 Ağustos ve 25 Aralık civarında işte, yatırımlarla ilgili konularda, içinde hukukun ya da anlaşmaların söz konusu olduğu durumlarda bazı kısıtlamalar, şanssızlıklar ya da aşırı riskin gündeme getirebileceği kayıplar gündeme gelebilir.

Jüpiter yükselen burcunuza göre nelere işaret ediyor?

Önümüzdeki bir yıl boyunca, eğer yükselen burcunuz Koç ise eğitim, ticaret ve görüşmeler alanında çok daha hareketli ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikleri fırsata çevirebilirsiniz ancak düşüncelerinizi havada bırakmamalısınız. Boğa ise bu dönemde gelirlerinizi, kazançlarını arttırabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Paraya ya da daha somut hale dönüştürebileceğiniz yetenekleriniz olabilir. Ancak harcamalarınızı da daha iyi yönetmeye çalışmalısınız. İkizler ise bu bir yıl içinde hayatınızda yeni kapılar, gelişme olanakları, eğitim ve yabancılarla ilgili alanlarda önemli başlangıçlar var. Yeni bir büyüme döngüsüne girmektesiniz. İşle ilgili sorumlulukları ise gözden kaçırmamalısınız. Yengeç ise bu süreçte kendi iç dünyanıza daha fazla dönebileceğiniz koşullar olabilir. Şans çok belirgin olmayabilir. Bu dönemde dış dünyada büyük beklentiler içine girmektense, psikolojik bir arınma ve olayları kendi akışında değerlendirme imkanına sahipsiniz. Aslan ise bu bir yıl içinde doğru seçimler ve özellikle işten gelen destekler beklentilerinizi gerçekleştirme yönünde size çok yardımcı olacak, ümit verecek. Arkadaşlar, gruplar ve sosyal konularda kendinizi daha canlı ve dışadönük bulabilirsiniz. Başak ise bu dönemde özellikle iş ve tanınma yönünde şanslar ve yükselme, dikkat çekme olanakları bulabilirsiniz. İşte terfi ya da sosyal statünüzü etkileyen olumlu ailevi olaylar da söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde kendinizi geliştirme, eğitim, akademik uğraşlar ve özellikle yabancılarla, uzaklarla ilgili fırsatlar, yolculuklar hız kazanıyor. Doğru tavsiyeler alabileceğiniz rehberlerden fayda görebilir, daha çok tanınabilirsiniz. Akrep ise bu dönemde eşinizden ya da ortağınızdan gelebilecek imkanlar, kazançlar elde edebilirsiniz. Miras ya da kredilerle ilgili konula öne çıkabilir. Gizli olan şeylere daha fazla yönelebilirsiniz. Yay ise bu dönemde ilişkiler, ortaklı işler ve evlilik

Haberin Devamı

ile ilgili olabilecek imkanlar söz konusu. İşte daha görünür hale gelebilir ve önemli işbirlikleri ve anlaşmalar içinde de olabilirsiniz. Oğlak ise bu dönemde iş ve çalışma konularında değişiklikler, daha fazla hareket ve iletişim söz konusu. İşinizde artışlar ve mesleki tecrübeler size yeni şeyler öğrenme ve yabancılarla temas etme imkanı getirebilir. Çok fazla işiniz olabilir. Saka ise bu dönemde çocuklarla ilgili olumlu olaylar, doğum, yaratıcılık ve aynı zamanda hayatın olumlu, yaratıcı yönlerine zaman ayırma, aynı zamanda aşkta mutluluk ve değişik ödüller, şanslar getirmekte. Balık ise bu dönemde evde ve ailede olumlu olaylar, ailede büyüme, evden, aileden ya da topraktan, gayrimenkullerden gelen destekler sağlayabilir. Yer değiştirme de şans getirebilir, evde daha meşgul de olabilirsiniz.