SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kavurmayı nasıl tüketmeliyiz?

Kurban Bayramı öncesi beslenme önerilerinde bulunan Diyetisyen Gökçe Bönce, kavurmanın mutlaka salatayla tüketilmesi tavsiyesinde bulundu. Bönce, "Sağlıklı insanın tüketmesi gereken günlük et miktar 150-200 gram arasında. Ancak bu et yemeği pişirilirken ekstra yağ eklenmemeli" dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Temiz görünen kıyafetlerde görünmeyen tehlike! 2 gün üste üste giymenin riskleri
  2. Paket çayları daha lezzetli hale getirin! Günlük hayatta doğru bilinen yanlışlar
  3. Boğazınızda gıcıklanma varsa, dikkat! Nedeni reflü olabilir
  4. Buzdolabına ekmek koyulur mu? Dirençli nişasta oluşuyor, böylesi daha sağlıklı
  5. Fast food arttı, ağız ülseri yayıldı! Bu tohumu çiğneyen şanslı, anında yok oluyor
  6. Çamaşır bitsin diye art arda 2 kez çalıştırmayın! Tamiri çok maliyetli olabilir
  7. Sarımsağı bütün bütün hap gibi yutan var! Meğer yanlış biliyormuşuz, ezmek gerekiyor
  8. Kontrolsüz pilates ve yoga yatağa düşürüyor! 'Yaralanıp başvuran hastalar var'
  9. Bakım yaparken aşamaları es geçmeyin! 'Olmazsa olmaz 2 adım var’
  10. Yaz aylarında 'cilt donukluğu' yaşayabilirsiniz! Derinlemesine temizlik şart

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.