Geri Dön
Ellen DeGeneres göründüğü gibi biri değil mi?

Ellen DeGeneres göründüğü gibi biri değil mi?

Ellen DeGeneres sadece ABD'nin değil tüm dünyanın takdirini kazanmış, önemli bir komedyen ve sunucu. Ancak son dönemde onun hakkında peş peşe garip ve can sıkıcı iddialar ortaya atılıyor. Yoksa Ellen DeGeneres göründüğü gibi biri değil mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hayatlarımıza dokunmayı başardı

Ellen DeGeneres'in ekran yolculuğu birçoklarına ders niteliğindeydi. Uzun süren sıkıntılı dönemlerin ardından zaman içerisinde kendini, adını, soyadını, cinsel kimliğini/yönelimini ve mizahını kabul ettirmeyi başardı Ellen. Yıllar içinde ekranın en nevi şahsına münhasır isimlerinden biri oldu, kendinden sonraki herkesi etkilemeyi, hayatlarımıza dokunmayı mutlaka başardı.

"Evi askeri kamp gibiydi..."

Gelin görün ki Ellen hakkında son 1-2 aydır peş peşe enteresan iddialar atılıyor ortalığa. DeGeneres'in şov programındaki çalışanlara mobbing uyguladığı iddiasından sonra şimdi de eski bir çalışanı açıklamalar yapmış. Demiş ki, "Evi askeri kamp gibiydi, tuzaklarla doluydu. Gerçek kişiliği evde ortaya çıkıyordu. Size işkence ederdi. Siz de sadece oturup onu dinlerdiniz çünkü size para ödeniyordu..."

Mavi Sakal'dan gelsin, 'İki Yol'...

Eski çalışanının sözlerinden Ellen'ın ciddi bir öfke problemi olduğunu söylemek mümkün. Keza şov programında da 'toksik çalışma ortamı' benzetmesi yapılıyordu... Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir özelliği var. Bu hayat formülünü aklımızda tuttuğumuzda iki seçenek var. Yani Mavi Sakal'dan gelsin, 'İki Yol' var... Ya Ellen, iddiaları doğrularcasına marka değeri daha fazla zarar görmesin diye bir süre ortalıktan kaybolacak, ki iddialara göre 2003'ten beri devam ettirdiği şov programını bitirmek istiyormuş ya da "Sessizliğim asaletimdendir"e bağlayıp suskun kalacak. Ben Ellen'ın olası bir üçüncü hamleyi beklediğini düşünüyorum. Ellen göründüğü gibi sempatik ve eğlenceli biri olmayabilir ve bu bizi bağlamaz. Ama tabii ki ona despot bir karakteri yakıştırmadığımız ve ortaya atılan iddialar karşısında şaşkınlık yaşadığımız da bir gerçek...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler