Geri Dön
Molatik Fiskos: Selena Gomez, Johnny Depp ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Selena Gomez, Johnny Depp ve diğerleri...

Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin

Haberin Devamı

Jennifer Lopez kocasını affedemiyor

Birbirlerine kavuşmak için uzun yıllar bekleyen Bennifer çifti geçtiğimiz yaz, günlerce süren bir düğünle dünya evine girmişti. Artık sonsuz mutluluğu yakaladıklarına inandığımız çiftimizin arasında maalesef ki soğuk rüzgarlar esiyormuş. Söylenenlere göre Jennifer Lopez, Ben Affleck'in geçmişte yaptığı hataları unutamıyor hatta ondan intikam almak istiyormuş. Ben Affleck'in hem geçmişte yaptıkları hem de düğün arifesindeki çılgın etkinlikleri Jennifer Lopez'i derinden sarsmış olacak ki toparlanmakta güçlük çekiyorlarmış. Biz öyle duyduk!


Johnny Depp Rihanna için yürüyecek

Son bir yılda eski eşi Amber Heard'le aralarında yaşadıkları çatışma ile gündemden düşmeyen dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp bu kez de bambaşka bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde ABD’li oyuncu Johnny Depp'in ünlü şarkıcı Rihanna’nın iç giyim markası Savage X Fenty’nin defilesinde yürüyeceği açıklandı. Marka ilk kez erkekler için bir koleksiyon hazırladığından markanın ilk erkek model yüzü de Johnny Depp olsun diye düşünülmüş. Güzel bir seçim olmuş diyebilir miyiz? Tartışılır.

Haberin Devamı


Kim Kardashian ve kızından büyük jest!

Yaptıklarıyla ve yaşantılarıyla gündemden bir türlü düşmeyen Kim Kardashian bu kez büyük kızı North West'le birlikte Kris Jenner'ın kılığına girmeleriyle gündeme geldi. Kris Jenner'ın 67. yaş gününü kutlamak için Kim Kardashian ve North West'in bu girişimi bana oldukça başarılı geldi. Kris Jenner'ın ise bu kılık değiştirme olayına bayıldığı söyleniyor.

 


Billie Eilish ve yorganı kameralar karşısında

Her hareketiyle sıra dışı olduğunu kanıtlayan Billie Eilish bu kez de yorganıyla şov yaptı. Billie Eilish ve kendisi gibi enteresan sevgilisi Jesse Rutherford dünyaca ünlü bir markanın geceliklerini giyerek yine aynı markanın yorganını da üzerlerine alarak kırmızı halının yolunu tutmuşlar. Neden böyle bir şey yaptıkları ise bilinmiyor. Tarz meselesi işte, çok da sorgulamamak lazım.

Selena Gomez ve Nicola Peltz'in pijama partisi

'Bunlar ne ara arkadaş oldular?' dediğimiz ikililerden bir diğeri ise Selena Gomez ve Nicola Peltz. Daha önce bir arada görmediğimiz bu ikili geçtiğimiz gün kız kıza bir pijama partisi vererek sosyal medya hesaplarında partiden fotoğraflar yayınladılar. Pijama partisinin konusunun Selena Gomez'in yeni belgeselini kutlamak olduğu söyleniyor olsa da belgesel bahane ortam şahane diyoruz. Yalnız gözümüze çarpan bir şey varsa o da kız kıza vakit geçirmek için bir araya gelinen bir ortamda Brooklyn Beckham'ın da içlerinde olması. Brooklyn Beckham'ın eşi olmadan hiçbir yere gitmediğini biliyorduk da bu kadar da değil be Brooklyn!

Benzer İçerikler