Geri Dön
Molatik Fiskos: Shakira, Billie Eilish ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Shakira, Billie Eilish ve diğerleri...

Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Jennifer dur durak bilmiyor
20 küsür yıl sonra birbirine kavuşan çılgın aşıklar Jennifer Lopez ve Ben Affleck'ten gün geçmiyor ki ilginç bir haber gelmesin. Birbirlerine sonradan kavuşmanın verdiği aşkla buldukları her ortamda aşko kuşko davranan ya da açıklamalar yapan ikiliden bu kez Jennifer Lopez hamlede bulunmuş. Bir tanecik kocası Ben Affleck'i yere göğe sığdıramayan Jennifer, evliliğiyle ilgili verdiği bir röportajda Affleck için, "O rüya gibi... Benim canımın içi, çok tatlı...Bu gerçekten çok büyük bir duygusal geçiş oldu ama aynı zamanda tüm hayallerimizin gerçekleşmesiydi. Çocuklarımı doğurduğumdan bu yana geçirdiğim en olağanüstü yıldı" cümlesini kullanmış. Ne diyelim ki muhabbetiniz daim olsun da hepimiz rahatlayalım.

Haberin Devamı

Kim Kardashian Harvard'da işletme dersi veriyor!
Bakın son zamanlarda duyduğunuz en absürt şeyleri unutun. Bu bambaşka bir şey! Dünyaca ünlü model ve reality şov yıldızı Kardashian ailesinin en çok konuşulan isimlerinden Kim Kardashian, yine dünyaca ünlü bir üniversitede işletme dersine konuk olmuş. Hangi açıdan bakarsanız bakın bizce oldukça ilginç olan bu olayın arka planı şu şekilde: İddialara göre 3,2 milyar dolar değeri olan SKIMS markasının kurucusu Kim Kardashian'ın işletme alanında konuşmasının faydalı olacağı düşünülmüş. Hiç önyargılı olup farklı yerlere çekilebilecek bir cümle kurmak istemem ama bu son zamanlarda duyduğum en ilginç olaylardan biri. Yine de mutlaka vardır bir sebebi demek istiyorum.

Billie Eilish'in takıntılı hayranı...
Dönem dönem aşırı popüler kişilerin başı hayranları tarafından derde girebiliyor. Bunun birçok kez örneğini gördük. Şimdilerde başarılı genç şarkıcı Billie Eilish'in takıntılı bir hayranıyla uğraştığı biliniyor. İsmini vermek istediğimiz bir hayran geçtiğimiz günlerde Billie Eilish'in ailesinin evine öylece dalıvermiş. Daha önceki aylarda da yine birkaç kez bunu deneyen takıntılı hayranın başı büyük dertte. 21 yaşındaki şarkıcı, hayranının kendisine ilan-ı aşk ettiğini ve yüz yüze gelme konusunda ısrar ettiğini söylüyor. Tüm bu olaylar sonucunda kendini güvende hissetmediğini bas bas bağıran Eilish'in bu sıkıntılı durumuna umuyoruz ki bir çözüm bulunur. Şurda kaçıncı yüzyıla gelmişiz yapmayın artık bu tarz şeyler ya!

Haberin Devamı

ASAP Rocky'den 'Cennet' açıklaması
Rihanna'nın eşi taze baba ve ünlü rapçi ASAP Rocky bu aralar pek bi evinin direği, geminin küreği modunda. Bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından çifte kumrular gibi dolaşan ASAP Rocky ve Rihanna son zamanlarda oldukça mutlu görünüyorlar. Babalığıyla ilgili kendisine sorulan 'Nasıl hissediyorsunuz?' sorusu karşısında artık tam zamanlı babalar kulübü üyesi olduğunu söyleyen Rocky, "Açıklayamam bile dostum. Her gün eve, cennete geliyorsun. Çok minnettarım" şeklinde duygularını ifade etmiş. Sizden ümitliyim çocuklar! Sanki bir ömür birbirinize ihanet etmeyi aklınızın bile ucundan geçirmeyecek gibisiniz ama hadi bakalım!

Bir reçelden daha fazlası: Pique'nin ihaneti
Gelelim son zamanların en en en okunaklı ve dokunaklı olayına. Uzaktan mutlu sandığımız ve ayrılığı yakıştırmayı belki en son düşündüğümüz Pique ve Shakira cephesinde adeta cinnet tufanları kopuyor. Bir anda ne oldu ne bitti anlamadık ama bu olayın yeni bir Johnny Depp ve Amber Heard vakasına dönüşeceğine dair korkularım var. Olay şu şekilde cereyan ediyor: İki çocuk sahibi olan ve 12 yıldır birlikte olan ikili bir anda ayrılıveriyor. İlk başta normal görünen bu olayın arka perdesinde ihanet yatıyor. İddialara göre Shakira iki çocuğuyla birlikte tatildeyken Pique eve sevgilisi Clara Chia Marti'yi getirmiş. Bunun kimse tarafından anlaşılmayacağını düşünen Pique Shakira'nın zekasını hafife almış. İddialara göre Shakira aldatıldığını buzdolabındaki reçelin bitmesinden anladı. Çünkü Pique reçel yemeyi sevmezdi. Dolayısıyla onların yokluğunda eve biri gelmiş ve reçeli bitirmişti. Öte yandan yapbozun başka parçalarını da birleştiren Shakira Pique tarafından ihanete uğradığını anladı. Bunun üzerine göndermeli bir şarkı patlattı Pique ise şarkının sözlerine kendi sosyal medya hesabında göndermeli fotoğraflar paylaştı. Anlayacağınız o ona hamle yapıyor o ona cevap veriyor. Bu işin sonu nereye gider bilinmez ama Pique bu sana hiç yakıştı mı?

Benzer İçerikler