Geri Dön
Molatik Fiskos: Ariana Grande, Rihanna ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Ariana Grande, Rihanna ve diğerleri...

Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin

Haberin Devamı

Noel Perisi Ariana Grande
Dünyaca ünlü genç şarkıcı Ariana Grande 2022 yılının son günlerinde yine çok vefalıydı. 2017 yılında kendi konserinde silahlı bir saldırı çıkmış ve olay yerinde 22 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıdan sonra hiçbir zaman iletişimi kopartmadığı Manchester Kraliyet Çocuk Hastanesi'ndeki çalışanları ve hastaları bu yıl da unutmadı. Manchester Foundation Trust Charity'nin geçici direktörü Tanya Hamid, Instagram gönderisinde, "Teşekkürler Ariana! Ariana Grande'den hastanelerimizde genç hastalar için Noel hediyeleri almaktan çok heyecan duyduk. Ariana'nın bir kez daha bu kadar düşünceli olması ve hastane ailemize bu özel bağışı yapması harika" dedi. Noel'de yapılabilecek en güzel şeylerden birini yapan Ariana'yı tebrik ediyoruz.

Haberin Devamı

George Clooney'den Julia Roberst'a müdahele
Yönetmen Daniel Moder ve oyuncu Julia Roberts uzun yıllardır süren bir evliliğe sahipler. Dolu dizgin giden aşk hayatlarında son günlerde bazı sorunlar yaşayan ikiliye Julia Roberts'ın yakın arkadaşı oyuncu George Clooney'den müdahale gelmiş. Clooney'in ikiliye verdiği tavsiyeler evliliklerini kurtarmaları konusunda önemli bir adım olmuş diyebiliriz.

Justin Bieber müzik haklarını satıyor
Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'den yine büyük bir hamle geldi. Söylenenlere göre Bieber, müzik haklarını Blackstone destekli Hipgnosis Songs Capital'e 200 milyon dolar karşılığında satma kararı almış. Yetmemiş genç şarkıcı önümüzdeki 15 yıllık müzikal kariyerinin haklarını da satmaya hazırlanıyormuş. Sebebi neydi bilinmez ama ilerleyen günlerde mutlaka bir açıklama yapılacağını düşünüyoruz.

Britney Spears ne yaşıyor?
Her zaman ama her zaman kendisinden söz ettirmeyi başaran Britney Spears yine hayranlarını korkuttu. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli kafa karıştıran ünlü şarkıcının ne yapmaya çalıştığını anlayabilen yok. Babasıyla verdiği vasilik mücadelesinden sonra kendisini iyice dağıtan Spears'ın yaptığı çılgın paylaşımlar birçok komplo teorisinin gündeme gelmesine sebep oldu, olmaya da devam ediyor.

Haberin Devamı

Rihanna sonunda oğlunun yüzünü gösterdi
Barbadoslu şarkıcı Rihanna geçtiğimiz aylarda anne olmuştu, son günlerde anneliğinin tadını doyasıya çıkaran ve yoğun iş temposundan biraz arınan Rihanna sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü sonunda gösterdi. TikTok hesabından paylaştığı oğlu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Aşırı sevimli halleriyle kameralara yansıyan bebeği herkes babası ASAP Rocky'e benzetti.

Benzer İçerikler