Geri Dön
Kübra Hera Aslan, Banu Zorlu'dan intikam aldı mı?

Kübra Hera Aslan, Banu Zorlu'dan intikam aldı mı?

'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına katılan şarkıcı Banu Zorlu ile Ozan Doğulu'nun şarkıcı sevgilisi Kübra Hera Aslan arasında yaşanan olayı biliyorsunuz. Bilmeyenler için hatırlatayım: Ozan Doğulu, 11 yıllık eşi Ece Yosmaoğlu ile boşandıktan sonra, birlikte çalıştığı Kübra Hera Aslan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Doğulu'nun boşandığını bilmeyen Banu Zorlu, sunucunun "Hera, Ozan Doğulu ile birlikte" demesinin üzerine şaşırıp "Ozan evli değil mi?" diyerek pot kırdı. İlerleyen dakikalarında da ikilinin arasındaki gerginlik devam etti. Kübra Hera Aslan, Banu Zorlu'nun seslendirdiği opera için "Bana duygu geçmedi, hissedemedim" dedi.

İrem Funda Çakmak
İrem Funda Çakmak

Canlı yayında yaşanan bu gerilim, aklıma intikam duygusunu getirdi. Nedir intikam? Kişinin kendisine acı veren bir olaya sebep olan; diğer kişiye karşı beslediği 'zarar verme dürtüsü'. Bu dürtü öyle güçlü ki, zaman ve mekan tanımıyor.

Haberin Devamı

İnsanlığın varoluşundan bu yana süregelen intikam duygusu, kişilikler gelişse bile bir yerlerde gizli kalmayı başarıp bir şekilde ortaya çıkıyor. Aslında insanlığın en ilkel ve en karanlık duygusu. İlyada Destanı'nda bile bir intikam hikayesi var. Paris’in Helen’i kaçırmasıyla başlayan destan, Kral Menelaus’un intikam duygusu ile Troy’a girmesi ile devam eder. Ve binlerce kişi Menelaus’un intikam duygusu peşinde can verir.

Daha yakın tarihe gelelim... Yeşilçam filmleri… Hor görülen kız zengin olur, gelişir, güzelleşir. Nihayetinde kendisini hor görme gafletinde bulunan kişilerin karşısına dikilir. Sonrasında kendisine aşık eder ya da malllarını mülklerini ellerinden alır.

İntikam duygusunun kadın erkek tanımadığı düşünülse de, bu zalim duygu kadınlar tarafından daha güçlü hissediliyor aslında. Hassas, naif, kırılgan olarak düşünülen kadınlar, bu duygu karşısında asla dağılmaz. Zırhlarını kuşanıp uygun anı beklerler. İşte bu yüzden 'intikam soğuk yenen bir yemektir'. Başarılı bir intikam istiyorsak acele etmeyiz.

Haberin Devamı

Ekranda izlediğimiz neydi peki? Kübra Hera Aslan ile Banu Zorlu'nun yaşadığı gerilimin sebebi, Hera Aslan’ın sunucular tarafından "Ozan Doğulu’nun sevgilisi" olarak tanıtılması ve Banu Zorlu’nun "Ozan Doğulu evli değil miydi?" diye sormasıydı... Dakikalar sonra Banu Zorlu’nun "Sen kiminle birlikteydin?" diye sorması olayın tuzu biberi oldu. Gözlerini kaçıran ve tepki vermemeye çalışan Hera Aslan sonunda bombayı patlatıp Banu Zorlu’nun seslendirdiği şarkıda performasını beğenmediğini dile getirdi. Sonuç olarak izlediğimiz, Kübra Hera Aslan’ın intikam çabasıydı.

Burada iki güçlü kadının atışmasını mı seyrettik sizce? Hayır tabii ki! Konuk olunan programda şarkıcı kimliğinin üzerine "Ozan Doğulu'nun sevgilisi" sıfatının eklenmesi ve hatta tanıtım yazısında aynı ifadenin kullanılmasından rahatsız olmayan bir Hera Aslan... Kendisine 'hoca' diyen ve yıllardır sektörde var olmaya çalışan bir Banu Zorlu.. Zorlu'nun genç bir kadını ezmeye çalışması...

İntikam başarılı mıydı peki? Bilemeyeceğim. Ama duygunun gücü ortada. Yer, zaman, mekan tanımıyor. Televizyonda da olsa, canlı yayında olsa, önemli olan taşı gediğine koymak...

Benzer İçerikler