Geri Dön
İtalyan şef Iginio Massari banka ve pastaneyi birleştirerek çığır açacak

İtalyan şef Iginio Massari banka ve pastaneyi birleştirerek çığır açacak

Pasta ve pastanecilik alanında İtalya'nın en iyisi olarak görülen şef Iginio Massari, bankacılık ve pastanecilik alanında yepyeni bir trend belirlemek için çok farklı bir girişim yapmaya hazırlanıyor. Massari, İtalya'nın en büyük bankasının içinde bir pastane açacak.

Turcel Orman
Turcel Orman

Yapılan bu girişimle beraber sıcak para akışının fırından yeni çıkmış sıcak pastalara akmasını sağlayacak olan Massari, böylece insanlar paralarını daha ceplerine bile sokmadan onlardan almış olacak.

Haberin Devamı

İtalya'nın en büyük bankalarından Intesa Sanpaolo ile Massari'nin bu ortaklığı, bankaları günümüz meydanlarına dönüştürerek insanlara bankalarda farklı deneyimler yaşatmayı hedefliyor. Keklerin, pastaların, meyveli turtaların para kasası ve bankamatiklerle yan yana olduğu bir banka gerçekten de farklı bir deneyim olur.

Intesa Sanpaolo'nun pazarlama sorumlusu Andrea Lecce de müşterilerini sade ve basit bir mekanda ağırlamayı istediklerini belirtti. Lecce, "İnsanlar kredilerden, ev ipoteklerinden, öğrenci harçlarından bunalınca tatlı ve hamur işlerinin renkli dünyasına dalarak kafalarını dağıtacak" dedi.

Bankada dakikalarca sıra beklerken burnunuza efil efil hamur işi kokusu geldiğini düşünebiliyor musunuz? Buna karşı koyabilmek için bankanın ana kasası kadar sağlam bir iradeye sahip olmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Muhtemelen birçok kişi kendine hakim olamayıp banka kuyruğundan çıkıp pastane kuyruğuna girecek. Gişedeki banka görevlisine "Ben su faturamı yatırıp iki dilim de yaş pasta alabilir miyim?" gibi diyaloglar yaşanacak. Oldu olacak kredi çekip ocağına incir ağacı dikenlere de incirli kurabiye verilsin.

Şef Massari, para kazanmak için paranın kaynağında dükkan açarak sadece pasta yapmada değil, para kazanmada da usta olduğunu kanıtlıyor.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler