Geri Dön
Aleyna Tilki ve Acun Ilıcalı buluşmasında neler konuşuldu?

Aleyna Tilki ve Acun Ilıcalı buluşmasında neler konuşuldu?

Aleyna Tilki ve Acun Ilıcalı bir araya gelmiş. Herkes merakta. Yoksa Aleyna Tilki, Acun Ilıcalı imzalı özel bir projeyle mi karşımıza çıkacak? İnsan merak ediyor tabii. Aleyna Tilki ve Acun Ilıcalı buluşmasında neler konuşulmuş olabilir?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

İstikrarını sürdürüyor

Aleyna Tilki'yi ilk olarak 'Yetenek Sizsiniz' programında tanımıştık. "Türkiye'nin Shakira'sı" olarak tanıtılan Tilki, bu iltifatın çok üzerine çıkarak büyük bir star olmayı başardı. Hem de tam 17 yaşında... Tilki ağır ama sağlam işlerle yoluna devam ediyor. Bazen beklentileri tam olarak karşılayamıyor, bazen ne dediği ve ne yaptığı asla anlaşılmıyor. Ama istikrarını sürdürüyor, çalışkanlığıyla dikkat çekiyor.

Biraz erken olmaz mı?

Tilki son olarak Acun Ilıcalı ile bir araya gelmiş. İkili, buluşmalarına dair hiçbir açıklama yapmamış. Kafalarda soru işaretleri oluşmuş tabii. Türk televizyonlarına 'O Ses Türkiye'yi kazandıran ve ikinci sezonundan beri 'Survivor'ı tüm Türkiye'ye sevdiren Ilıcalı ile Aleyna Tilki buluşmasında neler konuşulmuş olabilir? Yoksa sürpriz bir proje mi geliyor? İkili büyük bir sürpriz hazırlıyor da doğru zamanı mı bekliyorlar? E insan heyecanlanıyor. Akla bir sürü ihtimal geliyor. Aleyna Tilki'yi, Acun Ilıcalı imzalı bir projede görebilecek miyiz, yoksa bunun için çok erken mi? Açıkçası ben biraz 'erken' bulanlardanım. Bence ikili bir araya gelmeyi istiyor ancak doğru zamanı bekliyorlar. Belki de 'zamanlama' değerlendirmesi yapmış olabilirler bu buluşmada.

En doğru zamanda...

Aleyna Tilki, henüz 20 yaşında olmasına rağmen bugüne kadar hep doğru işlere imza attı. Ondan beklentiler o kadar yüksek ki bir an önce her şeyi yapsın istiyoruz. Ama bu yanlış bir beklenti. Adım adım ilerlemesi gerekiyor. Bana sorarsanız Tilki'nin şu anda, henüz 20 yaşında bir televizyon projesiyle karşımıza çıkması onun şöhretine şöhret katabilir fakat üretimini yavaşlatabilir. Bu yüzden erken buluyorum bir TV projesini. Tilki'nin öncelikle acilen 'Sen Olsan Bari' etkisi yaratacak, herkese hitap edecek büyük bir hit'le "Ben döndüm!" demesi gerekiyor. 'Yalan' ve 'Bu Benim Masalım' gibi şarkılar iyi işler olsalar da 'Sen Olsan Bari'nin gölgesinde olan şarkılar... Acun Ilıcalı büyük bir televizyoncu. Eğer gerçekten bir proje varsa ortada hem kendisi hem de Tilki için en doğru zamanda harekete geçeceğine yürekten inanıyorum.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler