Geri Dön
Batuhan Sert gibi boks dersi mi alsak?

Batuhan Sert gibi boks dersi mi alsak?

Birçok projede kamera karşısında gördüğümüz Batuhan Sert bu defa eldivenleri eline geçirdi, boks dersi almaya başladı. Haliyle şöyle bir baktık, 'Biz de mi boks dersi alsak?' dedik. Batuhan Sert neden boks dersi alıyor? O aldığına göre bizler de başlasak mı boksa?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Genç yaşına birçok yapım için kamera karşısına geçti Batuhan Sert. 'Çalıkuşu' dizinde tanıdık onu, devam eden süreçte ekranların sevilen ismi oldu. Son dönemde kendine vakit ayırmaya fırsat bulan başarılı oyuncu iç içe olduğu spora yeni bir boyut getirmiş.

Haberin Devamı

Gidip boks yapsak nasıl olur?

Batuhan Sert bu dönemde boksa başlamış. İlk başta biraz şaşırttı ancak bilgileri okudukça 'Demek ki sebebi varmış’ dedirtti. Çocukluğundan beri kamera karşısında olmasına rağmen spora da vakit ayırıyormuş. Basketbol, futbolun dışında aikido, okçuluk ve yüzme ile ilgilenmiş. Tek eksik boks kalmış, onu da tamamlamış ünlü oyuncu. Öylesine de yapmıyor boksu. Yemesine içmesine dikkat edip, kalori hesabıyla icar ediyormuş.

Batuhan Sert’in bu durumu aslında bize de ilham olmalı. Stres attıran, bunun yanında savunma bilgisi de katan, zayıflamaya yardım da eden bir spor. Biz de mi gidip boksa başlasak?

Instagram: selcukbulut7

Benzer İçerikler