Geri Dön
Iker Casillas'ın başına ne geldi?

Iker Casillas'ın başına ne geldi?

Iker Casillas'ın bir dönemin en başarılı ve sevilen kalecilerinden biriydi. Gönüllere taht kuran başarılı sporcunun son yaptığı paylaşımlar ise yürekleri burktu. Sevilen futbolcu Iker Iker Casillas'ın başına neler geldi? Gelin hep birlikte Molatik olalım...

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Iker Casillas'ı bilen bilir. Real Madrid'in efsane kalecilerinden biriydi. İspanya Mili Takımı ile 1 kez Dünya Kupası şampiyonu, 2 kez Avrupa şampiyonu; Real Madrid ile 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 5 kez La Liga şampiyonluğu kazanmıştı. Bunca başarı dolu bir sporcu geçmişinden emekli olduktan sonra Iker Casillas'ı mutlu göreceğimizi düşünüyorduk ama pek öyle olmadı.

Haberin Devamı

Hayatı değişti

2016 yılında Sara Carbonero ile evlenmişti. O dönemler oldukça mutluydu. Ondan iyisi yoktu. Ta ki 2019 yılına kadar. 2019'da antrenmanda kalp krizi geçirdi. Sağ salim sahalara dönmeyi başarsa da sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Hayatı alt üst oldu Casillas'ın. Evlendiği için mutluluktan havaya uçtuğu eşi Sara Carbonero ile ayrılık kararı aldılar. Casillas öyle ince kalpli bir adamdı ki ayrıldıktan sonra bile eski eşinin fotoğrafını Instagram'dan paylaşıp ona hayatında başarı ve mutluluk dilemişti.

Son paylaşımı yürek burktu

Bu ayrılıktan sonra Casillas farklı bir ruh haline büründü. Üzerine pandemi de gelince uzun bir içsel yolculuğu başladı Casıllas'ın. Kendini doğaya verdi, kendini ve kaybettiği mutluluğu aramaya çalışıyordu. Son fotoğrafı ise bütün sevenlerini derinden üzdü. Instagramdan paylaştığı fotoğrafta şu sözlere yer vermişti: 'Uyku düzenim yok. İyiymiş gibi gözükmeye çalışıyorum. Hayattan keyif alamıyorum. Eski şarkılar dinliyorum. Artık hayal dahi kuramıyorum.' Iker Casillas şimdi ise yerleri süpürürken fotoğraflarını 17,6 milyon takipçisi olan Instagram sayfasından paylaşıyor. Iker Casillas'a her ne oldu bilmiyoruz ama umarız ki en kısa sürede mutluluğu tekrardan yakalayabilir.

Benzer İçerikler