Geri Dön
Kate Winslet, Tom Cruise'un Hollywood rekorunu nasıl kırdı?

Kate Winslet, Tom Cruise'un Hollywood rekorunu nasıl kırdı?

Kate Winslet, Avatar 2 filminin çekimlerinde bir rekora imza attı ve bu rekorla Tom Cruise'un rekorunu egale etti. Peki Kate Winslet, Tom Cruise'un Hollywood rekorunu nasıl kırdı? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Winslet, dalış eğitimi alıyormuş

Geçtiğimiz hafta, Avatar 2’nin yapımcısı olan Jon Landau, Instagram hesabında suyun altında çalışmalar yapan Kate Winslet'in bir fotoğraf paylaşmış ve Winslet’in dalış eğitimi aldığını göstermişti. Tabii ki ister istemez ünlü oyuncunun suyun altında ne kadar kalabildiğini merak da etmiş olduk bu fotoğrafın ardından.

7 dakika 14 saniye...

Neyse ki ünlü oyuncudan bir açıklama geldi ve Kate Winslet, The Hollywood Reporter ile gerçekleştirdiği röportajda, söz konusu çalışmalar sırasında nefesini suyun altında 7 dakika 14 saniye tutabildiğini ifade etmişti. Bu süre oldukça iddialı bir süre. Öyle ki bu süreyle Tom Cruise’un rekorunu egale etmiş oldu Kate Winslet.

Tom Cruise'un rekoru kırılmış oldu

Tom Cruise da Mission Impossible: Rogue Nation (Görevimiz Tehlike 5) çekimleri sırasında sualtı sahneleri için serbest dalış eğitimi almıştı ve o dönem için rekor süreyle suyun altında kalmıştı ve nefesini altı dakika boyunca tutmayı başaran Tom Cruise, böylece bu konuda Hollywood rekorunu ele geçirmeyi başarmıştı. Ancak Kate Winslet, James Cameron’ın Avatar 2 setinde 7 dakikadan fazla suyun altında kalarak ünlü aktörün rekorunu egale etmiş oldu. Avatar 2’nin çekimlerini konuşmaya başladık. Hatta rekorların haberi şimdiden gelmeye başladı bile. Bakalım nasıl bir filmle karşı karşıya kalacağız.

Benzer İçerikler